VIDEO: Neuveriteľné. Asociáli si pod Pentagonom zriadili "letné" kino a púšťali si "film pre dospelých"

28.12.2019
0

Zdroj: E. S.

Páčil sa vám článok?

Ako doma. Tak si žijú ľudia, ktorí sa bez pozvania nasťahovali pod bytovku Pentagon v bratislavskej Vrakuni. Kým na jeseň si tu postavili stanový tábor, ktorý im samospráva za asistencie polície zrušila, uplynulú noc si spríjemnili premietaním filmov.

Zábery, ako si samozvaní obyvatelia okolia známej bytovky na Stavbárskej ulici po jednej hodine ráno nakrútil jeden z legálnych obyvateľov  bytovky. Čo je však šokujúce, takto priamo vo veľkom sa tu pozeral pornografický film. To navyše znamená, že nelegálni obyvatelia si sem zrejme opäť dotiahli z bytovky aj elektrinu.  "A kúsok odtiaľ spokojne sedeli v aute policajti,"  prezradil nám autor videa.

Ako vidno z videa, ktoré nám jeho autor poslal, pod Pentagonom sa naozaj v noci na veľkej ploche pozeral film zachytávajúci súlož.

​Skupinky ľudí, ktorí sú väčšinou závislí od drog a prespávajú priamo pri bytovke, znepríjemňujú miestnym obyvateľom život už dlhodobo. Pred Vianocami sme informovali, že sa najnovšie nasťahovali priamo pod blok na Stavbárskej 36-38. Miestni nám prezradili, že sa z týchto miest šíri i nepríjemný zápach a videli tu i rodičov s malými deťmi.

Skupinky ľudí teraz bývajú priamo pod bytovkou, počas uplynulej noci si tu premietali filmy:

Zdroj: FB Peter

Obyvatelia s komunitou asociálov bojujú v tejto lokalite už roky. Na jeseň tu v parku dokonca vznikol celý stanový tábor, do jedného zo stanov si dokonca zaviedli elektrinu. Tábor sa 16. októbra podarilo zlikvidovať. Skupinky asociálov však neodišli, zgrupovali sa najmä pri schodisku vedľa bytovky, na prelome októbra a novembra sa tu opäť objavil i stan. Miestni vtedy požiadali o pomoc políciu, stan zmizol.

Ako nám však pred Vianocami povedal hovorca miestnej polície Peter Pleva, proti ľuďom, ktorí sa usalašili priamo pod bytovkou, nezasiahli. "V nočných hodinách je v týchto miestach vykonávaná zo strany mestskej polície nepretržitá činnosť. Mimoriadne udalosti tu zaznamenané z našej strany neboli, pokiaľ ide o prespávajúcich ľudí pod bytovkou, nezaznamenali sme z ich strany prípady rušenia nočného pokoja, prípadne priestupky súvisiace s čistotou a poriadkom na  verejných priestranstvách," vysvetlil nám vtedy Pleva.

(ms)

Páčil sa vám článok?