FOTO: Koľko by ste boli ochotní zaplatiť za túto izbu vo Vrakuni?

5.8.2019
0

Zdroj: FB Bývanie a prenájom

Páčil sa vám článok?

Pomerne veľký ohlas vyvolala fotografia, ktorá sa dnes objavila na facebookovej stránke Bývanie a prenájom. Je na nej zachytená jedna z izieb v štvorizbovom byte na Rajeckej ulici vo Vrakuni, za ktorú si prenajímatelia pýtajú 165 eur. Viacerým diskutujúcim sa zdá byť táto cena prehnaná v porovnaní so životným priestorom, ktorý budúcej podnájomníčke ponúka... A čo si myslíte vy?

"To čo je? Súčasný apartmán Mariána Kočnera? Izba či väzenská cela? Nechceli ste napísať, že je to nepriechodná kutica na metly?" aj takéto komentáre sa objavili vedľa snímky zverejnenej na sociálnej sieti. "Býval som v podnájmoch veľa krát, ale vždy som dostal za tie peniaze minimálne dvakrát väčšiu izbu," píše Martin, ale našli sa aj takí, ktorí cenu považovali za primeranú vzhľadom k nákladom spojenými s užívaním bytu, teda teplou vodou, energiou, internetom a inými spoločnými položkami.  

Ostatní sa zhodli na tom, že cenu určuje dopyt a pokiaľ je niekto ochotný toľko peňazí za malú izbičku zaplatiť, tak vlastník bytu nemá dôvod, aby ju ponúkal za menšiu sumu. "Ja už som videl rovnako veľkú izbu, kde bol na zemi matrac a chceli za to 250 eur," napísal do diskusie Robo. "Problém je v tom, že niektorí naozaj súrne zháňajú bývanie a keď sú v núdzi, tak zoberú aj toto. Nie pre to, že by chceli, ale pre to, že niekde skrátka prespávať musia," napísala svoj názor Dáša. 

(ars)  

Páčil sa vám článok?