Tip na prázdniny: Aj školy majú pripravený program pre vaše deti

30.6.2019
0
Prázdniny

Zdroj: shutterstock

Páčil sa vám článok?

Nemáte ešte pokrytý prázdninový program pre svojich školákov na celé leto? Zabaviť sa môžu v denných táboroch, ktoré organizujú viaceré základné školy v meste – možno aj tá vo vašej blízkosti. Máme pre vás niekoľko tipov.

Dúbravka: ZŠ Nejedlého pripravila na posledné 2 júlové týždne bezplatnú letnú školu Teach for Slovakia (termín na prihlásenie však uplynul 14. júna). Svoje ratolesti ale môžete do 28. júla prihlásiť do denného športového tábora p. Kuťku, ktorý bude fungovať od 5. do 9. augusta. Zaplatíte 100 eur. ZŠ Beňovského je zas spoluorganizátorom bilingválneho denného tábora Summer Day Camp s profesionálnymi slovenskými aj anglickými učiteľmi. Uskutoční sa v troch turnusoch: 15. až 19. júla, 22. až 26. júla a 19. až 23. augusta. Ak dieťa zaregistrujete do 30. júna, za 5 dní zaplatíte 139 eur, po 1. júli je cena 155 eur za 5 dní. Zahŕňa obed, nápoje, zdravé snacky, dopravu aj vstupné na výstavu, tvorivé materiály.

Nové Mesto: V ZŠ s MŠ na Riazanskej ulici pôsobí Školak klub, ktorý pripravil letné prázdniny v týždenných turnusoch s bohatým, naj­mä športovým programom v areáli základnej školy. Určené sú pre 7- až 14-ročné deti, ktoré si užijú loptové aj pohybové hry, súťaže, plávanie, kúpanie, jazdu na koni, základy vodnej turistiky – všetko pod dozorom inštruktorov. Prvý turnus je od 8. do 12. júla, druhý od 15. do 19. júla, tretí od 5. do 9. augusta a štvrtý od 12. do 16. augusta. Zaplatíte 95 eur za 5 dní, 76 eur za 4 dni, 57 eur za 3 dni. Cena zahŕňa obed, dopravu, poistenie, program, dozor a tričko.

Petržalka: V ZŠ Dudova nebude fungovať Školský klub detí, ale budú prebiehať tábory. Organizátormi sú Tenisová škola Petržalka (zamerané na šport, najmä tenis), Charlie - tanečný klub (tanečný tábor) a Happy Kids (multišportový tábor).
ZŠ Budatínska organizuje cez prázdniny 13-dňový letný tábor, a to od 5. do 17. augusta v Skalici v Zlatníckej doline.
ZŠ A. Karpova Černyševského pripravila florbalový tábor Flopédo Bratislava od 1. do 12. júla, a takisto letnú školu baletu Terpsichore v termíne 12. až 16. august.

Vrakuňa: Tento rok sa deti budú môcť prihlásiť do dvoch letných táborov, ktoré organizujú ZŠ Žitavská a Železničná v spolupráci s mestskou časťou Vrakuňa. V ZŠ Žitavská bude denný tábor pre deti od 6 do 10 rokov fungovať od 1. do 4. júla. Zaplatíte 50 eur, pričom cena zahŕňa materiál, vstupy a dopravu na tábor. Dieťaťu musíte pribaliť stravu na celý deň.
Denný tábor v ZŠ Železničná bude v dvoch turnusoch, od 1. do 5. júla za 59 eur a od 8. do 12. júla za 89 eur. V cene sú zahrnuté desiata, obed, olovrant, pitný režim, náklady na materiál, animátori a výlet. Pre deti sú nachystané rôzne aktivity pre deti, nebude chýbať Farebný deň, poznaj svoje mesto, športový deň, deti budú spoznávať prírodu, naučia sa rôzne druhy tanca, ale aj zásady poskytovania prvej pomoci. Chýbať nebude ani tradičná opekačka vo vrakunskom lesíku.

(ac)

Páčil sa vám článok?