Slovnaft čakajú generálne revízie - budú sprevádzané zvýšeným hlukom aj zápachom

27.4.2019

Zdroj: rraz.sk

Páčil sa vám článok?

Rafinéria Slovnaft ako aj mestská časť Ružinov na internete informovali, že od dnes, teda 27. apríla 2019 postupne až do júna, budú v rafinérii prebiehať generálne revízie, ktoré môžu byť sprevádzané zvýšeným hlukom, zápachom a spaľovaním na poľných horákoch. Spoločnosť zároveň požiadala verejnosť o pochopenie pri týchto nepríjemných sprievodných javoch...

Pravidelné generálne revízie opakujúce sa v päťročnom cykle začnú už koncom apríla a potrvajú zhruba dva mesiace. Pre Slovnaft znamenajú investíciu do budúcna, koordináciu množstva súvisle prebiehajúcich prác, kontinuálnu komunikáciu, a zároveň nové výzvy. Aj tie na oficiálnej stránke Slovnaftu priblížil manažér riadenia generálnych revízií Lukáš Noskovič, a o vplyve prác na životné prostredie a obyvateľov okolitých mestských častí bližšie porozprával manažér ochrany životného prostredia Dušan Ronec. Vypočuť si ich môžete tu: 

Všetky aktuálne informácie počas jarných plánovaných odstávok v rafinérii nájdete na webovom linku: slovnaft.sk/gr2019, odpovede na otázky vám pracovníci rafinérie poskytnú aj na špeciálne zriadenej infolinke na podnikovom dispečingu s číslom 0240558929, prípadne na mailovej adrese gr2019@slovnaft.sk.

(ts, ars)

Páčil sa vám článok?