FOTO: Tento maskovaný muž navštívil v noci reštauráciu, kde ráno chýbali peniaze a tovar za vyše 2000 eur!

1.4.2019

Zdroj: FB Polícia Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Bratislavskí policajti vyšetrujú okolnosti prípadu krádeže, ku ktorej došlo v nedeľu v skorých ranných hodinách vo Vrakuni. Maskovaný páchateľ poškodil okno a následne sa dostal do vnútorných priestoroch reštaurácie v blízkosti Podunajskej ulice, odkiaľ si odniesol finančnú hotovosť, elektroniku, tabakové výrobky a alkohol. Celková škoda bola vyčíslená na 2370 eur.

"V skorých ranných hodinách včerajšieho dňa doposiaľ neznámy páchateľ poškodil okno a následne vošiel do vnútorných priestorov jednej z reštaurácii v blízkosti Podunajskej ulice. Tam odcudzil finančnú hotovosť, rôznu elektroniku, tabakové výrobky a fľaše s alkoholom. Týmto konaním spôsobil doposiaľ neznámy páchateľ celkovú škodu vo výške 2.370 ,- €." Informovali na sociálnej sieti policajti z Bratislavského kraja, ktorí sa v tejto súvislosti obrátili na verejnosť so žiadosťou o stotožnenie neznámeho muža na priložených záberoch. Pravdepodobne ide o páchateľa, ktorý by svojimi vedomosťami určite mohol napomôcť k náležitému objasneniu tohto skutku.

Zdroj: FB Polícia Bratislavský kraj

"Akékoľvek informácie k totožnosti tohto muža nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení prípadne formou súkromnej správy na FB profile polície," dodali bratislavskí policajti.

(ars)

Páčil sa vám článok?