FOTO: Na záchytnom parkovisku na Baltskej ulici bolo dnes ráno rušno - horela tam dodávka!

28.2.2019

Zdroj: FB Vrakuňa

Páčil sa vám článok?

Pred niekoľkými dňami sme sa boli pozrieť na všetkých záchytných parkoviskách, ktoré sú k dispozícii motoristom prichádzajúcim do nášho hlavného mesta a všetky boli poloprázdne. Na jednom z nich - kúsok od LIDL-u vo Vrakuni dnes horela biela dodávka a na Baltskej ulici museli zasahovať hasiči. Ako k požiaru došlo?

Ohnivé plamene a hustý čierny dym šľahajúce z bielej dodávky zaparkovanej na záchytnom parkovisku na Baltskej ulici neďaleko predajne LIDL v bratislavskej Vrakuni spozorovalo ráno o ôsmej viacero miestnych obyvateľov, ktorí privolali hasičov a upovedomili aj políciu. Na mieste napokon zasahovalo osem príslušníkov Hasičského a záchranného útvaru hl. mesta Bratislavy s dvomi kusmi hasičskej techniky. "Na likvidáciu požiaru bol nasadený jeden vysokotlaký prúd a príčina požiaru je v štádiu vyšetrovania," informovali Bratislavské noviny z hasičského dispečingu. 

Zdroj: FB Vrakuňa

Čierny dym z požiaru dodávky na záchytnom parkovisku bolo vidno z pomerne veľkej diaľky... 

Miestni obyvatelia však majú v tom, ako mohlo dôjsť k zapáleniu dodávky, pomerne jasno a podľa nich určite nešlo o náhodné vznietenie: "Robí to jeden a ten istý človek, ktorý z vlastnej ješitnosti ničí cudzie majetky. Treba ho urýchlene chytiť - podpaľača!" napísal do diskusie k fotografii požiaru pán Milan. Podľa ďalšieho pána by aj polícia mala vedieť, že ide o muža, ktorý sa v ich mestskej časti živí predajom drog.

(ars)    

 

Páčil sa vám článok?