"OZ Domov pre každého" pripravilo pre sociálne slabých štedrovečernú večeru

22.12.2018
Budova OZ domov pre každého

Zdroj: Facebook/Domov pre každého

Páčil sa vám článok?

Občianske združenie Domov pre každého organizuje v dňoch od 21.12. do 27.12.2018 Štedrovečernú večeru pre sociálne slabých, ktorej cieľom je poskytnúť stravu a nocľah ľudom bez domova.

Štedrovečerná večera sa uskutočnila včera v priestoroch nocľahárne OZ Domov pre každého na Hradskej ulici 2/A. Nocľaháreň bude otvorená aj počas sviatkov.  

Zároveň vyzývajú na svojej sociálnej sieti verejnosť, že ak majú prebytok jedla, ktoré navarili a napiekli viac ako vládzu zjesť alebo ak majú máte teplé oblečenie, uvítajú takýchto dobrých ľudí - darcov v sídle OZ na Hradskej ulici. Každý občan, ktorý má záujem pomôcť má možnosť prispieť na chod OZ Domov pre každého, kde je vždy pomoc vítaná.

Ako informoval magistrát na svojej sociálnej sieti, skauti priniesli a predstavili už 6.krát betlehemské svetlo do Primaciálneho paláca. Primátor hlavného mesta SR Bratislavy Matúš Vallo dnes skautov privítal a zapálil sviečku, ktorou odpálil lampáše.

Betlehemské svetlo bude k dispozícii pre verejnosť až do 27. 12. 2018 a môžete si ho prísť odpáliť každý deň aj počas sviatkov v čase od 08:00 hod. do 22:00 hod.

(nc)

Páčil sa vám článok?