Polícia riešila počas druhého dňa festivalu Lovestream krádež i premávku

20.8.2023
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Polícia riešila počas druhého dňa Lovestream festivalu v bratislavských Vajnoroch krádež dokladov s osobnými vecami, odkrytý poklop kanalizácie i udalosti v cestnej premávke. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.

Odhaduje, že festival v sobotu (19. 8.) navštívilo zhruba 10.500 ľudí. Pripomína, že uzávery na cestách v okolí festivalu pokračujú aj v nedeľu.

"Rýchla zdravotná pomoc bola privolaná k žene, ktorá značne pod vplyvom alkoholu ležala na chodníku pri križovatke ulíc Roľnícka – Pri Mlyne a k ošetreniu mladého muža," doplnila. Okrem iného polícia podľa slov hovorkyne riešila aj vzniknutý spor medzi pracovníkmi SBS a pracovníkmi taxislužby. Rovnako sa hliadky zaoberali porušením povolenej letovej zóny zo strany užívateľa dronu.

Hovorkyňa priblížila, že hliadky dopravnej polície v Bratislave v sobotu vyriešili päť udalostí v cestnej premávke v blokovom konaní. "Naďalej pripomíname, že stále platia večerné uzávery úsekov ciest v blízkosti festivalu," uviedla polícia. Deklarovala, že na bezpečnosť a poriadok, ale aj plynulosť cestnej premávky budú hliadky dohliadať aj v nedeľu.

(TASR)

Páčil sa vám článok?