FOTO a VIDEO: Bratislava sa zobudila do bieleho rána - kde majú so snehom najviac starostí?

22.1.2022

Zdroj: koláž abn - FB Staré Mesto - srdce Bratislavy

Páčil sa vám článok?

„Aj do Bratislavy konečne zas dorazila zima, uvidíme, ako dlho jej to vydrží," píše sa na FB stránke Staré Mesto - srdce Bratislavy, kde sa nachádzajú aj aktuálne fotografie z vykonávania zimnej údržby na jeho území. Nočné sneženie prefarbilo do biela prakticky všetky mestské časti, ale zatiaľ to nevyzerá tak, že by mal napadaný sneh narobiť mestu nejaké výrazné problémy...

„Každopádne, aby ste si mohli pohodlne užiť víkend, partia z Technických služieb Starého Mesta vyrazila do ulíc už o 4.30 h. (zóny 4, 5, 6, 7), o šiestej sa zásah rozšíril aj na zóny 2 a 3. Detailný zoznam zásahových zón si môžete pozrieť na https://bit.ly/3Ir2pxs. Našu non-stop dispečerskú službu na zimnú údržbu môžete kontaktovať na emailovej adrese: dispecing@tssm.sk alebo telefónnom čísle 0914 222 055," uviedlo Staré Mesto na svojej FB stránke.

Zdroj: FB Staré Mesto - srdce Bratislavy

Jedno z ​vozidiel zimnej údržby je už od skorého rána v plnom nasadení v uličkách Starého Mesta...

„V tomto momente sme spustili zimný zásah a naši zamestnanci obsadili všetky sídliska v Ružinove. Náš cieľ je jasný, ošetriť všetky cesty a chodníky tak, aby ste cestou po čerstvé pečivo a párky mali prejazd bezpečný," informoval dnes už o siedmej ráno Ružinovský podnik, ktorý má na starosti verejnoprospešné služby ako aj zimnú údržbu na území tejto mestskej časti.  „Ak by ste potrebovali kontaktovať náš dispečing pre zimnú údržbu, ponúkame vám tieto kontakty: telefónne číslo: 0915 555 991 a email: kalamita@vpsr.sk," dodali pracovníci ružinovskej samosprávy. 

Zdroj: FB Ružinovský podnik

​Aj pracovníci ružinovských technických služieb vyrážajú ešte za tmy do zasneženého terénu...

(ars)

Páčil sa vám článok?