FOTO: Tak tomuto sa povie dvojnásobná bezohľadnosť pri parkovaní

27.3.2018
0
Bezohľadné parkovanie

Zdroj: lb

Páčil sa vám článok?

Takáto arogancia by zrejme naštvala každého z nás. Pozrite si, ako vodič zaparkoval svoje auto neberúc ohľad na druhé vozidlo.

„Keď som prišla k svojmu autu, neverila som vlastným očiam. Vodič, ktorý zaparkoval svoje auto k tomu môjmu, ho nedal natesno, ale normálne sa o to moje oprel. Fakt som nevedela, či mi auto nepoškodil, musela som si to skontrolovať a navyše vyparkovať v takejto situácii bol naozaj stresujúci výkon, pri ktorom som sa zapotila. A to som sa naozaj s dcérou ponáhľala do škôlky,“ napísala nám čitateľka Katka.

Ako sme sa presvedčili z fotografií, vodič zaparkoval k jej autu nielen doslova dotykovo, ale zadná časť jeho vozidla stála v priechode pre chodcov. Ide o Chorvátsku ulicu (kolmá na Šoltésovej) priamo pred Justičným palácom v bratislavskom Starom Meste.

Zdroj: lb

​Bohužiaľ, druhá fotografia, ktorú nám poslala čitateľka, nie je veľmi ostrá, no i z nej je zrejmé, že vodič sa s tým skutočne nebabral a zaparkoval cez priechod pre chodcov. Nechať takto auto niekoľko hodín, čo sa v tomto prípade stalo, je naozaj cez čiaru i v lokalite, kde je náročné nájsť miesto na parkovanie.

Zdroj: lb

​(ms)

Páčil sa vám článok?