V Ružinove si každú nedeľu môžete prísť zakorčuľovať

27.11.2022
korčuľovanie Zimný štadión Petržalka

Zdroj: MČ Petržalka

Páčil sa vám článok?

Patríte k nadšencom korčuľovania na ľade? Máme pre vás skvelú správu. Každú nedeľu si môžete prísť svoje schopnosti zlepšovať do Ružinova na štadión Vladimíra Dzurillu. O akcii informuje na svojej fb stránke MČ Ružinov.

Ružinovský športový klub, p. o. si pripravil pre obyvateľov športové nedele. Presnejšie korčuliarske nedele. Tak ak budete mať chuť a čas, príďte si zadarmo vychutnať ľad na štadióne Vladimíra Dzurillu.

Štadión bude pre verejnosť otvorený vždy v nedeľu od 15tej do 17tej. Jediné, čo potrebujete, sú korčule a dobrá nálada. 

Prvou adventnou nedeľou sa začína čas duchovnej prípravy na Vianoce

Prvou adventnou nedeľou, ktorú slávia kresťania 27. novembra, sa začalo pre veriacich rímskokatolíckej cirkvi, evanjelickej cirkvi augsburského vyznania (ECAV) i ďalších kresťanov štvortýždňové obdobie duchovnej prípravy na slávenie sviatku Narodenia Pána. Advent je čas modlitieb, pokánia, intenzívnejšieho čítania Písma svätého, veriaci častejšie pristupujú k sviatostiam. Je to zároveň aj čas radosti a nádeje. V tomto období si kresťania pripomínajú nielen udalosti spred vyše 2000 rokov, keď ľudia očakávali narodenie Pána, ako ho predpovedali proroci, ale i Pánov nový príchod na konci vekov.

​(ivk)

Páčil sa vám článok?