Na Gagarinovej horela dodávka, škodu vyčíslili na 25-tisíc eur

30.8.2022

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Na Gagarinovej ulici v bratislavskom Ružinove horela v pondelok večer dodávka. Škody, ktoré majiteľovi vznikli následkom požiaru, predbežne vyčíslili na 25.000 eur.

Privolaný zisťovateľ príčin požiarov nevylúčil ako príčinu požiaru ani úmyselné konanie fyzickej osoby, informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (KR HaZZ) v Bratislave Štefan Koči.

"Po príjazde na miesto udalosti sa požiar nachádzal v tretej fáze horenia, pričom bol zlikvidovaný jedným vysokotlakovým prúdom. Pri požiari boli použité autonómne dýchacie prístroje," uviedol Koči.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Na miesto prišli aj bratislavskí policajti. "Po príchode sa na mieste nachádzali už príslušníci HaZZ, ktorí dokončovali hasiace práce na prednej časti zaparkovaného vozidla Peugeot Boxer," povedal nám ich hovorca Michal Szeiff. V dôsledku požiaru došlo ku kompletnému vyhoreniu priestoru motora ako aj interiéru vozidla. Na miesto sa po uhasení požiaru dostavil aj zisťovateľ príčin požiarov, ktorý po ohliadke uviedol ako príčinu vzniku požiaru pravdepodobne úmyselné konanie neznámej osoby. Na mieste zasahovali tri posádky príslušníkov Hasičského a záchranného útvaru hlavného mesta SR Bratislavy z hasičských staníc Radlinského a Hálkova.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

​(tasr, ivk)

Páčil sa vám článok?