Svedectvo o tragédii: Žena si pred skokom z balkóna preverovala situáciu v okolí

16.6.2022
0

Zdroj: čitateľ

Páčil sa vám článok?

Ozval sa nám svedok tragickej udalosti, ktorá sa stala v stredu (16.6) podvečer v Ružinove. Po páde z balkóna z ružinovského hotela 37-ročnú ženu nedokázali oživiť, resuscitovali ju aj okoloidúci.

Portál banoviny.sk sa zhováral so svedkom, ktorý bol pri včerajšej tragédii, pri ktorej zahynula mladá žena pádom z balkóna hotela v Ružinove. Podľa našich informácií si žena pred vyskočením z balkóna preverovala situáciu okolia hotela.

Malo ísť o štvorhviezdičkový Hotel Bratislava, ktorý sa nachádza na Seberíniho ulici. "Videl som ženu na balkóne predposledného poschodia, pozerala dole, následne do obidvoch strán, ako keby sa chcela presvedčiť, či nikto nejde po chodníku a už som ju, bohužiaľ, videl iba padať dole," povedal svedok. Žena v ťažkej životnej situácii zrejme nechcela nikomu okrem seba ublížiť. 

Na miesto nešťastia ihneď dobehli okoloidúci, ktorí aj spolu s klientmi hotela zavolali záchranárov, žena mala ležať po dopade na chrbte. Resuscitovali ju dvaja muži až do príchodu RZP, ktorej posádka mala dôjsť do 10-tich minút od zavolania. Podľa nášho zdroja však žena boj o život prehrala do dvoch minúť od začiatku resuscitácie mužmi, medzi ktorými bol i lekár. Zdravotníci zo sanitky následne už iba skonštatovali smutnú skutočnosť. 

Vzápätí prišla aj polícia a celý prípad si prevzala, tragicky zosnulá žena ležala na hotelovej komunikácii až do príchodu koronera do cca 21:00 hodiny večer. Celý prípad sa odohral včera 15.6. približne o 18:40.

Siahnuť si na život je krajným riešením, ktorým ľudia neublížia iba sebe, ale aj svojim blízkym. Psychológovia ubezpečujú, že v každej situácii existuje nejaké riešenie, ak už nevládzeme, je potrebné vyhľadať pomoc odborníkov. Nájdete ju napríklad tu

​(nc)

Páčil sa vám článok?