Hlavnú cestu v Devíne upchala ráno nehoda, jej aktér mal vypité

25.5.2022
0

Zdroj: Matej Patka

Páčil sa vám článok?

Doprava v hlavnom meste sa aj v stredu ráno komplikovala Dôvodom boli nehody, ale aj kolóny. Vodičov na to upozornila Zelená vlna RTVS a Stella centrum.

Nehodu dokumentovali na Kremeľskej ulici v Devíne (na fotografii), úsek bol obojsmerne neprejazdný. Obchádzky viedli po okolitých uliciach, vodiči by sa však Devínu mali podľa odporúčaní radšej vyhnúť. V súvislosti s nehodou nepremávala v danom úseku ani autobusová linka 29, ktorá bola rozdelená na dve vetvy. Z mesta jazdila iba po Slovanské nábrežie a späť, z Devínskej Novej Vsi iba po Hrad Devín a späť.

O bližšie informácie sme požiadali policajtov. "Policajti odboru dopravných nehôd boli dnes krátko pred 07.30 h vyslaní k dopravnej nehode, ku ktorej došlo v Devíne. Podľa doterajších informácií sa mal 26-ročný vodič vozidla Fiat počas jazdy na Kremeľskej ulici náhle vyhnúť inému motorovému vozidlu, pri čom vyšiel na chodník a narazil do múru. Pri náraze nedošlo k zraneniu vodiča ani iných osôb. Policajti po príchode podrobili vodiča vykonaniu dychovej skúšky na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu, ktorá skončila s pozitívnym výsledkom. Vodičovi bola nameraná hodnota 0,4 mg/l alkoholu vo vydychovanom vzduchu, čo predstavuje 0,83 promile. Na nevyhnutne potrebný čas bola premávka v tomto úseku neprejazdná a usmerňovaná dopravnými policajtmi za účelom dokumentovania samotnej dopravnej nehody," prezradil nám bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Nehodu dokumentovali aj na Maximiliána Hella, pri Martinskom cintoríne, smerom na Trnavskú cestu.

Kolóna bola hlásená aj na Račianskej ulici smerom do centra, kde bolo15-minútové zdržanie. Rovnako si postáli vodiči aj na vjazde do Bratislavy po diaľnici D2 zo Stupavy. Podobne to bolo aj Hodonínskej ulici v Lamači v smere do centra. Rovnaké zdržanie hlásili vodiči aj na diaľnici D1 od letiska po Prístavný most i v Mlynskej doline v smere na Patrónku.

(ms, tasr)

Páčil sa vám článok?