Čo na to BVS? Pre opravu obyčajného kanála je cesta už viac ako tri mesiace rozkopaná

7.10.2021
0
ruzinov

Zdroj: Ružinov pozitív/Instagram

Páčil sa vám článok?

Na Sputnikovej ulici  v blízkosti vchodu č. 41 na Ostredkoch v bratislavskom Ružinove sa obyvatelia sťažujú na rozkopanú časť komunikácie. Vzniknutý problém je tam podľa ich slov už niekoľko mesiacov. Oslovili sme Bratislavskú vodárenskú spoločnosť, aby sa k situácii vyjadrila.

Na Sputnikovej ulici sa obyvatelia sťažujú na rozkopanú ulicu. Ako sa vyjadrili na sociálnej sieti OZ Ružinov Pozitív, kanál sa opravuje už od 11.6.2021 a dodnes nie je opravený.

Na rozkopanej časti cesty pracovníci BVS umiestnili výstražnú smerovú dosku, ktorá tam je podľa slov občianskeho združenia už štyri mesiace. Tak na ňu ľudia dopísali: "Tabuľa hanby pre Bratislavskú vodárenskú spoločnosť." Sú tam vypísané aj mená pracovníkov vodárenskej spoločnosti vrátane jej šéfa, ktorí sú podľa nich za to zodpovední. Oslovili sme preto BVS, aby sa k vzniknutej situácii vyjadrili. Pre banoviny.sk spoločnosť potvrdila, že o probléme vedia a je z ich strany v intenzívnom riešení. "Bratislavská vodárenská spoločnosť musela po právnom zlúčení so spoločnosťou Infra Services nanovo uzavrieť niektoré zmluvné vzťahy a nastaviť interné procesy. Tento proces trval dlhšie, ako sme predpokladali, čo sa prejavilo aj vo finalizácií niektorých povrchových úprav," vysvetlil pre banoviny.sk riaditeľ komunikácie Peter Podstupka s tým, že aktuálne ich dodávateľ pracuje na odstránení týchto obmedzení a práce by mali byť ukončené v priebehu tohto a budúceho týždňa. Podstupka dodal, že BVS sa za vzniknuté obmedzenie obyvateľom regiónu ospravedlňuje.

Zdroj: Ružinov pozitív/Instagram

​Rozkopávka cesty na Sputnikovej na Trnávke

OZ Ružinov Pozitív sa profiluje ako verejné, neziskové, apolitické a otvorené združenie pre
všetkých Ružinovčanov. 

(nc)

Páčil sa vám článok?