Ružinovčania sa pokúsia o svetový rekord v najviac online tancujúcich párov

11.2.2021

Zdroj: FB K.I.

Páčil sa vám článok?

Súčasná situácia skomplikovala organizáciu viacerých obľúbených podujatí, ktoré sa napríklad aj v Ružinove stali tradíciou. Mestská časť Bratislava-Ružinov a CULTUS Ružinov verejnosť nechcú o každoročnú noblesu ukrátiť a preto tento rok pripravili Ples Ružinovčanov u každého doma, na ktorom sa spoločne pokúsia o slovenský rekord v počte najviac tancujúcich párov.

Fanúšikovia plesov sa budú môcť spoločne stretnúť už túto sobotu, 13. februára, o 18:00 cez aplikáciu Zoom. Pre ostatných hostí bude pripravený LIVE prenos prostredníctvom facebookovej stránky CULTUS Ružinov. Hosťami v tento predvalentínsky večer budú majstri spoločenských tancov, ktorí tanečné páry v krátkej lekcií naučia Anglický valčík.

Po absolvovaní krátkej lekcie, za prítomnosti hostí a komisára rekordov na Slovensku, sa Ružinovčania pokúsia o slovenský rekord v počte najviac tancujúcich párov v rovnakom čase a to online. Na záver večera prebehne tombola, v ktorej spomedzi všetkých tanečných párov organizátori vyžrebujú troch výhercov:

1. cena: Pobyt pre 4 osoby vo Villa Tatran v Starej Lesnej

2. cena: Darčekový kôš

3. cena: Darčekový kôš

Večerom bude účastníkov či divákov sprevádzať skvelá herečka, speváčka a moderátorka Katarína Ivanková, ktorú môže verejnosť poznať vďaka jej účinkovaniu v muzikáloch Frida, West Side Story či Kubo. 

Organizátori účastníkov prosia o vyplnenie registračného formulára, ktorý nájdu na www.cucltusruzinov.sk, pričom následne im všetky potrebné informácie ako aj prihlasovacie údaje na Zoom pošlú e-mailom.

WEB: https://cultusruzinov.sk/podujatie/ples-ruzinovcanov-online/
FB: https://www.facebook.com/events/755367445395414
REGISTRAČNÝ FORMULÁR: https://bit.ly/2MTyBST

(ts)

Páčil sa vám článok?