Najväčšie drive-thru testovanie v Bratislave s 8 odberovými tímami nájdete na letisku

22.1.2021

Zdroj: FB Zbor väzenskej a justičnej stráže

Páčil sa vám článok?

V sobotu a v nedeľu Ružinov otvorí 59 testovacích miest na COVID-19. Na 22 z nich sa ešte stále dá objednať na presný čas. Dnes ráno o tom informoval ružinovský starosta Martin Chren na svojom Facebooku.

V sobotu a v nedeľu Ružinov otvorí 59 testovacích miest na COVID-19. Na 22 z nich sa ešte stále dá objednať na presný čas. "Aj keď niekde sa termíny už minuli, stále je ich niekoľko tisíc voľných. Najmä na Gymnáziu Novohradská, na Metodke, v SD Nivy a v Slovnafte je ešte dosť voľných termínov dokonca aj na sobotu, ktorá je inak už celkom rozchytaná," spresňuje Martin Chren. Dodal, že okrem toho je v Ružinove zriadených 27 miest, kam sa dá prísť pešo bez objednania.

10 miest otvára mestská časť na testovanie z auta (drive-thru), v sobotu aj v nedeľu, budú otvoréné od 8.00 do 18.00. Mestská časť uvádza, že najväčšie bude na bratislavskom letisku, kde bude pracovať až osem odberových tímov. "Takže pohodlne prídete autom, kľudne aj viacerí, osem tímov znamená, že testovanie tam bude odsýpať, a keby ste aj chvíľu museli čakať, bude to v teple a v pohodlí vlastného auta," hovorí Chren s tým, že keďže test potrebujú aj deti staršie ako 10 rokov - výnimku majú deti do 15 rokov na pobyt v prírode a na individuálny šport, ak chcete vziať 13 ročné dieťa so sebou napríklad na poštu, test potrebuje - práve prísť na testovanie autom je dobrý spôsob, ako ich mať pod dohľadom.

Zdroj: Facebook/Martin Chren

Mapka organizácie dopravy pri testovaní na letisku. Na testovanie na letisku nie je možnosť objednania sa

Na tých 22 miest na objednávku sa objednáte na TOMTO LINKU.

Chren spresňuje, že ak by táto stránka bola v nejakých časoch spomalená, môžete využiť aj priame linky na objednávku tu:

NIVY

ZŠ Kulíškova 

Spojená škola Novohradská

La Bomba, Prievozská 

SD Nivy, Súťažná 18 

RUŽOVÁ DOLINA

ZŠ Ružová dolina 

Trhovisko Miletičova, parkovisko 

TRÁVNIKY

ZŠ Nevädzová 

ŠTRKOVEC

ZŠ Medzilaborecká 

ZŠ Drieňová 

Amfiteáter Štrkovec 

STARÝ RUŽINOV

Gymnázium Metodova 

OSTREDKY

SPŠ Stavebná, Drieňová 35 

PRIEVOZ

ZŠ Mierová 

Miestny úrad Ružinov 

VLČIE HRDLO

Slovnaft, jedáleň 

TRNÁVKA

ZŠ Vrútocká 

(nc)

Páčil sa vám článok?