Na nový koronavírus vás zdarma otestujú aj v DK Ružinov

30.11.2020
0

Zdroj: FB Martin Chren - starosta Ružinova

Páčil sa vám článok?

Antigénový test na ochorenie Covid-19 vám od pondelka urobia zdravotníci aj v Dome kultúry Ružinov. Test je zadarmo a s možnosťou telefonického objednania na presný čas. Prísť môže každý, je jedno, kde bývate a odkiaľ ste.

"Antigénový test je zadarmo, je pre hocikoho z vás, a ak sa vám nechce čakať v radoch, môžete sa dokonca telefonicky objednať na presný čas," informoval na sociálnej sieti ružinovský starosta Martin Chren.

Testovacie miesto je prevádzkované ružinovským zdravotníckym zariadením Lasertherapy, k.s.. Ide o zdravotníkov, ktorí už majú s testovaním skúsenosti a získali podporu ministerstva zdravotníctva na zriadenie tzv. mobilného odberového miesta. Ružinov na toto odberné miesto poskytol priestory. Testovacie miesto sa  nachádza v DK Ružinov, nájdete ho za samostatným vchodom zozadu, z Papánkovho námestia, kde je aj dosť miesta na čakanie. 

Zdroj: FB Martin Chren - starosta Ružinova

Otestovať sa už prišli prví ľudia.

Testovacie miesto bude otvorené každý pracovný deň (pondelok až piatok) od 8.00 do 17.00. Obedová prestávka je od 12.00 do 13.00. Každý deň medzi 13.00 a 17.00 sa budú prednostne testovať vopred objednaní občania. Objednanie na presný čas je bezplatné a objednať sa môžete každý deň medzi 12.00 a 15.00 na čísle 0911 717 818. 

Zdroj: FB Martin Chren - starosta Ružinova

(ms)

Páčil sa vám článok?