FOTO: Horúce slnko vyhnalo Bratislavčanov na kúpaliská, nedeľu však poznačila tragédia

9.8.2020
0

Zdroj: ms

Páčil sa vám článok?

Slnečné počasie a teplota takmer 34 stupňov Celzia v tieni. Druhý augustový víkend bol v Bratislave mimoriadne horúci a prejavilo sa to i na návšteve kúpalísk. Boli sme sa pozrieť na Zlaté piesky a Rosničku. Kúpanie na Matadorke zas v nedeľu poznačila tragédia.

Najväčšie prírrodné kúpalisko v Bratislave - Zlaté piesky, neostalo ani počas víkendu svojej povesti mimoriadne obľúbeného miesta nič dlžné. Ako sme sa presvedčili, kúpalisko doslova praskalo vo švíkoch. O čosi viac miesta ste našli ďalej od vody pod stromami alebo na menej vyťažených plážach. Hlavné pláže a bufety však boli doslova plné, veď posúďte sami z fotogalérie.

FOTOGALÉRIA:

​Podobne ako Zlaté piesky, aj najnavštevovanejšie umelé kúpalisko v Bratislave - Rosnička v Dúbravke, bolo poriadne zaplnené. Náš dojem však bol, že ľudia tu neboli tak nahusto ako na Zlatých pieskoch.

FOTOGALÉRIA:

Bratislavčania sa počas víkendu vybrali aj na Matadorku do Petržalky. Tu však príjemné kúpanie v nedeľu poznačila tragédia, keď z vody vytiahli asi 60-ročnú paniu bez známok života. Písali sme o tom tu:

(ms)

Páčil sa vám článok?