VIDEO: Muž sa snažil vypotácať z trhoviska na Miletičke a takto to dopadlo...

18.7.2019

Zdroj: FB M.CH.

Páčil sa vám článok?

Starosta Ružinova Martin Chren zverejnil na svojej facebookovej stránke video, na ktorom vidno muža v strednom veku, ako neistým krokom ide po ceste z areálu trhoviska na Miletičovej ulici smerom na Záhradnícku, ale pri odchode narazil do rampy pre autá a zlomil ju. Teraz ho aj prostredníctvom záberov z bezpečnostnej kamery hľadajú ľudia z miestneho úradu, aby sa s ním mohli dohodnúť na úhrade spôsobenej škody...

"Sme radi, že vám na Trhovisku Miletičova chutí. Ale myslite na to, že silné slniečko môže byť zradné a pitný režim by mal zahŕňať hlavne vodu, a nie len iné nápoje. P.S.: Viem, že tvár nie je rozoznať, ale kvôli zlomenej rampe po dotyčnom pánovi pátrame, snáď sa domov dostal v zdraví a škodu bude schopný nahradiť," napísal k spomínanému videu starosta Martin Chren.

Pozrieť si ho môžete tu:

Pochopiteľne, že pod videom sa na sociálnej sieti okamžite rozvinula diskusia s poznámkami typu: "Ten už má dobre nakúpené..." alebo "Tuším sa nielen rampa, ale aj betón po jeho páde prehol..." Ale našli sa aj ľudia, ktorým to vôbec neprišlo smiešne, lebo to robí zlú vizitku samotnému trhovisku. "Presne pre toto veľa moderných mladých žien, ale aj mužov na Miletičku chodiť nebude a ak sa to nezmení, tak to tam upadne. Dal by som mu uhradiť celú rampu, ale aj pokutu za ničenie verejného majetku," napísal pán Michal. 

Našťastie 99 percent ľudí si chodí na spomínané trhovisko hlavne nakúpiť ovocie, zeleninu, vajcia či iné produkty od farmárov a o tom, že je stále veľmi obľúbené miesto pre mnohých Bratislavčanov a Bratislavčanky svedčia aj nasledujúce zábery:

(ars)

Páčil sa vám článok?