V Ružinove sa súťaží o najkrajšie fotografické zimné okamihy

14.2.2019
Mestský poslanec za Ružinov Martin Chren

Zdroj: ms

Páčil sa vám článok?

Štyri ročné obdobia sú témou tohtoročných štyroch fotografických súťaží v bratislavskom Ružinove. Cieľom je zachytiť zaujímavé okamihy v danom ročnom období v mestskej časti, v rámci prvej súťaže ide o zimné obdobie. Súťažné okamihy možno posielať do 19. marca.

"Chceme vidieť Ružinov očami Ružinovčanov. Ľudí, ktorí tu žijú a ktorí majú túto časť mesta naozaj radi. A vďaka ich talentu urobíme radosť aj ostatným," poznamenal ružinovský starosta Martin Chren. Motívom je tak na fotografiách zachytiť nevšedné pohľady, okamihy a atmosféru, ale aj momenty zo života, nálad, radostí a starostí obyvateľov, tentoraz so zimnou tematikou.

Fotografie možno prihlasovať do 19. marca na e-mailovej adrese cultus@cultusruzinov.sk. Do súťaže možno poslať len jednu fotografiu vo formáte JPG, podmienkou je tiež trvalý pobyt súťažiaceho v Ružinove. Prihlásiť sa však môžu profesionálni i amatérski fotografi.

Zo všetkých fotografií vyberie porota finálových 30. Tie sa budú môcť odprezentovať na výstave, ktorá sa začne 5. apríla v Dome kultúry Ružinov. Finalisti budú súťažiť o cenu poroty a cenu diváka. Fotografickú súťaž organizuje mestská časť v spolupráci s miestnou organizáciou Cultus Ružinov.

(TASR)

Páčil sa vám článok?