Koľko zaplatíte? Petržalská plaváreň ponúka masáže aj občerstvenie za výhodné ceny

18.3.2024
0

Zdroj: MÚ Petržalka

Páčil sa vám článok?

Petržalská plaváreň ponúka svojim návštevníkom aj iné možnosti, ako je zaplávať si. Môžete sa tu i občerstviť za výhodnú cenu či využiť služby masérov. Viac nám prezradila hovorkyňa Petržalky Mária Halašková.

Návštevníci majú na výber viaceré masáže v trvaní 25 alebo 45 minút. Poskytuje ich dvojica profesionálnych masérok v novozrekonštruovaných priestoroch plavárne vo wellness časti na poschodí. Termín je potrebné rezervovať si vopred osobne alebo telefonicky.

Záujemcovia o procedúry majú na výber hneď z piatich rôznych druhov - klasickú, športovú, relaxačnú masáž a tiež lávové kamene a bankovanie - všetky v trvaní 45 minút, s 15 minútami navyše na prezlečenie, za jednotnú cenu 29 eur.
Novinkou je skrátená len 25-minútová masáž chrbta, šije a horných/dolných končatín za výhodnú cenu 19 eur, ktorá poteší najmä tých, ktorí nemajú času nazvyš.

Zdroj: MÚ Petržalka

​Masážna miestnosť v Petržalskej plavárni.

„Návštevníci si prácu našich masérok veľmi pochvaľujú po odbornej aj cenovej stránke,“ konštatuje riaditeľ Petržalskej plavárne Oskar Gaal. Na masáž je potrebné objednať sa vopred osobne na recepcii alebo telefonicky na čísle +421 947 487 640.

Lacné kombo na ráno

Petržalská plaváreň prišla aj s ďalšou novinkou v podobe výhodnej kúpy občerstvenia v bufete. Ten každý deň v čase od 6:30 do 10:00 ponúka čerstvé pečivo a kávu, obľúbené raňajkové kombo croissant a espresso len za dve eurá.

Zdroj: MÚ Petržalka

Súčasťou plavárne je i bufet.

Pre poobedňajších plavcov plaváreň pripravila akciovú ponuku na pekárenské výrobky, ktoré budú v dňoch od nedele do štvrtka po 17:00 k dispozícii so zľavou 30 percent, s výnimkou lineckého pečiva.

„Keďže myslíme aj na vegánov a ľudí s potravinovými intoleranciami, už teraz máme v ponuke aj vegánske a bezlepkové koláče,“ dopĺňa Gaal.

(ms)

Páčil sa vám článok?