Chcete vedieť, aké máte IQ? V Bratislave si budete môcť dať inteligenciu otestovať...

16.6.2021

Zdroj: koláž abn - Mensa Slovensko

Páčil sa vám článok?

Nezisková organizácia Mensa Slovensko, ktorá združuje ľudí s IQ 130+ a je súčasťou medzinárodnej organizácie Mensa International, ktorá v tomto roku oslavuje už 75.výročie založenia. Mensa pravidelne testovala výšku IQ u ľudí na celom Slovensku, čo nebolo počas pandémie možné, ale teraz sa po uvoľnení opatrení opäť rozbieha a budúci týždeň je na rade Bratislava.

Testovanie výšky inteligencie u prípadných záujemcov sa uskutoční budúcu stredu, teda 23. júna 2021 v budove Evanjelického lýcea a Bilingválneho gymnázia na Vranovskej ulici č. 2 v Petržalke. Osoba, ktorá sa chce testovania IQ zúčastniť musí mať minimálny vek 14 rokov a svoju totožnosť by mala vedieť preukázať občianskym preukazom. Je potrebné sa zaregistrovať 30 minút pred plánovaným začiatkom testovania, ktoré bude prebiehať od 16 do 18 hodiny. 

Pandemické opatrenia sa síce čiastočne uvoľnili, ale stále je nutné dodržiavať obmedzenia v súvislosti s tzv. covid automatom, čo znamená, že v interiéri sú stále povinné rúška, pričom dezinfekcia rúk a základná hygiena bude na mieste zabezpečená. Poplatok za testovanie je 10 eur, pričom žiaci a študenti zaplatia 7 eur. Na testovanie sa môžete aj predregistrovať na tomto ODKAZE.

Predregistrovaní účastníci majú prednosť, pričom predregistrácia sa uzatvára po naplnení kapacity. Na testovanie si každý jeho účastník musí priniesť funkčné pero.

(ars)

Páčil sa vám článok?