Neuveriteľná zákernosť: Dajte si pozor, v Petržalke sa opäť objavili žiletky zabalené v párku ako nástraha pre psov

28.10.2020
Párok so žiletkou

Zdroj: Facebook/K.O

Páčil sa vám článok?

Dnes v skorých ranných hodinách zostala Bratislavčanka Katarína pri obvyklom venčení psa v petržalke šokovaná. V tráve za panelákom, kde býva, bolo pohodené jedlo a v ňom zabalená žiletka. Nie je to prvý prípad takéhoto konania, oslovili sme preto mestskú políciu.

"Majitelia psíkov, dávajte prosím pozor, dnes ráno som venčila psa a natrafili sme na párky so žiletkami," upozornila dnes na sociálnej sieti Bratislavčanka Katarína s tým, že našťastie mala oči na ňom a hneď zakročila a nestihla sa stať katastrofa.

Katarína potvrdila pre banoviny.sk, že venčiť bola dnes ráno o 8.30 hod. Našla dva kusy nástrahy, ale ako tvrdí, je viac ako pravdepodobné, že ich bude viac. "Jeden párok bol v tráve pri chodníku, druhý som mala rovno pri aute," povedala s obavou Katarína.

Zdroj: Facebook/K.O.

Párok so žiltkou boli nájdené na ​parkovisku za panelákom na Šustekova 17-23, lokalita je vyznačená na mape

Katarína vyzýva, aby boli ľudia obozretní a dávali si pozor. "Buďte, prosím, obozretní, hlavne keď už je skoro tma a nevidíte, čo presne váš psík oňucháva v tráve," dodala Katarína. Aktuálne počas zákazu vychdzania platí výnimka pre venčenie domácich zvierat do 100 m od bydliska, tak je možné, že páchateľ, ktorý žiletky v tráve umiestnil, to urobil tak náročky, aby to bolo v blízkosti paneláka.

Katarína povedala, že pán, ktorý šiel okolo tiež so svojím psom, zavolal mestskú políciu. My sme mestskú políciu kontaktovali, či boli hliadky MP miesto skontrolovať a ako sa daný prípad rieši. Hovorca mestskej polície Peter Pleva nám potvrdil, že na obvodné oddelenie PZ Bratislava Petržalka-stred im bol občanom takýto prípad ráno nahlásený a tí sa predmetným prípadom ďalej zaoberajú.

​Zdá sa, že sa tu opakuje história a nevieme, či ide o rovnakých páchteľov, pretože s rovnakým problémom sa potýkali Petržalčania už v minulosti, keď ľudia našli nebezpečné žiletky v oddychových zónach v okolí Draždiaka a Chorvátskeho ramena.

(nc)

Páčil sa vám článok?