Aj tak sa dá: Niektorí vodiči sa svojsky postarajú o to, aby im nik auto neoškrel

21.4.2021
0

Zdroj: ms

Páčil sa vám článok?

V pondelok sa otvorili obchody, čo okamžite využili davy ľudí na nákupy. Obchodné centrá a ich garáže sa zaplnili, čo zrejme u niektorých vodičov vyvolalo obavy, že im na zaplnenom parkovisku niekto oškrie ich auto. A tak to vyriešili po svojom. Svoj názor môžete vyjadriť hlasovaním v ankete na konci článku.

Garáže v nákupnom centre Central pri Trnavskom mýte boli  v pondelok tnaozaj rušným miestom. Okolo štvrtej popoludní ste tu už miesto hľadali s problémami.

Vodič vozidla na fotografii to však vyriešil po svojom. Zaparkoval tak, že z jednej strany si zachoval dostatok miesta na otváranie dverí a zároveň si parkovaním cez čiaru zabezpečil, že z druhej strany nik nezaparkuje, lebo sa na parkovacie miesto jednoducho nezmestí. Šírka parkovacích miest v tomto nákupnom centre to jednoducho neumožňuje.Tesne predtým, ako sme toto zaparkované BMW odfotili, odišlo z vedľajšieho miesta druhé zaparkované auto, ktoré stálo uprostred medzi čiarami.

Zdroj: ms

Hoci to tak na fotografii nevyzerá, garáž bola naozaj plná, z miesta vľavo odišlo iné auto iba pred pár chvíľou.

Pokiaľ ide o nesprávne parkovanie v garážach nákupných centier, polícia má v kompetencii ho riešiť, i keď sa to deje skôr výnimočne. V Centrali napríklad pokutovali policajti nesprávne parkujúcich vodičov v marci minulého roka.

​(ms)

Páčil sa vám článok?