Pri hrozivo vyzerajúcej nehode na Vajnorskej prevrátil vodič svoje auto na strechu!

13.2.2021

Zdroj: FB ECHO Nové Mesto - Adriána Majka

Páčil sa vám článok?

Na Vajnorskej ulici v blízkosti zastávky električiek pri miestnom stredisku kultúry došlo v sobotu večer k hrozivo vyzerajúcej dopravnej nehode, po ktorej skončil osobný automobil prevrátený na streche. Vodičovi, sa podľa slov svedkov, našťastie nič vážneho nestalo...

"Práve teraz na Vajnorskej. Ak môžete, vyhnite sa prejazdu smerom do Polusu. Nikomu sa nič vážne nestalo. Našťastie! Dávajte si na seba pozor a jazdite opatrne." Napísala k fotografii z miesta nehody pani Adriana, ktorá ju okolo 18 hodiny večer zverejnila vo facebookovej skupine ECHO - Nové Mesto Bratislava. Približne o hodinu neskôr aktualizovala svoj príspevok informáciou, že Vajnorská je v tomto úseku opäť prejazdná. 

K dopravnej nehode došlo na Vajnorskej ulici v časti medzi ulicami Pri starej prachárni a Odbojárov. Vodič osobného automobilu narazil do ostrovčeka, na ktorom sa nachádza zastávka električiek označovaná ako Česká smerom na Zlaté piesky.  "Vo vozidle sedel muž. Vybehol a vozidlom na ostrovček, prerazil zábradlie a samotný náraz ho prevrátil. Ten ostrovček nie je dobre svetelne označený pre autá. Neskúsený vodič, ktorý túto cestu nepozná, si ho môže všimnúť až na poslednú chvíľu, alebo aj nie... Je šťastie, že sa mu nič nestalo," napísala autorka fotografie.

(ars)

Páčil sa vám článok?