FOTO: Na Kolibu vyrazilo množstvo Bratislavčanov i v pondelok

18.1.2021
0

Zdroj: ms

Páčil sa vám článok?

Už sme si zvykli, že v čase lockdownu ľudia naplno využívajú možnosť vychádzok do prírody, vďaka čomu býva na obľúbených rekreačných miestach Bratislavčanov pomerne husto. My sme sa boli pozrieť, aká je situácia v pondelok.

Keď sme dnes predpoludním dorazili na Kolibu, boli sme mierne prekvapení. Ukázalo sa totiž, že Bratislavčania vo veľkom navštevujú toto populárne miesto i cez pracovné dni, i keď s víkendovým návalom sa to samozrejme ani zďaleka nedá porovnať. 

Trávenie času v prírode, ak dodržíte všetky odporúčané opatrenia (dodržiavanie odstupov a v blízkosti ľudí nosenie rúšok), je samozrejme chvályhodné a nie je na tom nič zlého. Určite je rozumnejšie vyraziť na Kolibu cez pracovný deň ako počas víkendu a takto k tomu zrejme pristupuje čoraz viac ľudí.

Na dolnom veľkom parkovisku pri reštaurácii bolo ešte ráno dosť voľných parkovacích miest, no priestory na parkovanie vyššie, ako sa môžete presvedčiť v našej fotogalérii, sa zapĺňali. Na Kolibu vyrazili rodiny s deťmi (hoci by malo prebiehať dištančné vyučovanie,) športovci či mamčky s kočíkmi.

FOTOGALÉRIA:

(ms)

Páčil sa vám článok?