Stovky obyvateľov v Novom Meste zostali bez tepla - dôvodom je havária na potrubí

19.11.2020

Zdroj: FB Rudolf Kusý

Páčil sa vám článok?

Havária na Vajnorskej prerušila na viacerých uliciach v Novom Meste dodávku tepla. Z dôvodu odstraňovania havárie na horúcovodnom napájači a prerušenia dodávky tepla, ktorá sa týka aj Junáckej ulice, bol aj Miestny úrad Bratislava-Nové Mesto otvorený len do 12.00 hod. Na ktorých uliciach zostali obyvatelia bez kúrenia?

Prerušenie dodávky tepla sa týka ulíc: Bajkalská, Bartoškova, Budyšínska, Česká, Junácka, Kalinčiakova, Kutuzovova, Odbojárov, Osadná, Pluhová, Plzenská, Pri starej prachárni, Príkopová, Robotnícka, Svätovojtešská, Športová, Tehelná, Vajnorská. Uvádza na svojej internetovej stránke Bratislavská teplárenská spoločnosť a informáciu zdieľal na webe aj FB profile Miestny úrad Bratislava - Nové Mesto. 

Ako spoločnosť Bratislavská teplárenská informuje na svojej stránke www.batas.sk, na oprave havárie pracuje v nepretržitom režime. Dodávku tepla (vykurovania príprav a teplej vody) v dotknutej lokalite prerušuje do 20.11.2020 do 18:00 hod. „V prípade skrátenia času odstraňovania havárie bude dodávka tepla obnovená skôr,“ informuje Bratislavská teplárenská. Za vzniknuté problémy sa obyvateľom Nového Mesta ospravedlňuje.

(ars)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie