Na Karloveskej ulici je obojsmerne prerušená premávka liniek 4 a 9

28.5.2023

Zdroj: ac

Páčil sa vám článok?

Z dôvodu mimoriadnej udalosti je obojsmerne prerušená premávka liniek 4 a 9 na Karloveskej ulici v Bratislave. Dopravný podnik Bratislava (DPB) o tom informuje na svojom webe.

Linka 4 smer "Pri kríži" premáva od zastávky "Chatam Sófer" cez tunel - Kapucínsku - Námestie SNP a od zastávky "Centrum" na svoju trasu. Linka 9 smer "Kútiky" premáva po tunel a ďalej cez Nábrežie armádneho generála Ludvíka Svobodu - Rázusovo nábrežie, Vajanského nábrežie, Šafárikovo námestie - Námestie SNP a od zastávky "Poštová" na svoju trasu smer Astronomická.


Linka 4 z Dúbravky je podľa DPB skrátená po Kútiky a späť. V úseku Malá scéna - Kútiky a späť premáva náhradná autobusová doprava X4.

MDD: Nové Mesto pripravilo pre deti i rodičov trojdňový program

Mestská časť Bratislava-Nové Mesto prichádza po prvýkrát s trojdňovým programom pre deti a ich rodičov! Bubnovačka, diskotéka, detské predstavenia, tvorivé dielne, hasičská technika, stanoviská so športovým alebo umeleckým zameraním, vedomostné kvízy, kurzy prvej pomoci, ale aj základy posunkového jazyka a sedačková lanovka na Železnú studničku. To všetko počas troch dní na podujatí „MDD v Novom Meste – festival pre malé a veľké deti, priateľov a susedov“.

​(tasr)

Páčil sa vám článok?