ZOO prichádza so zimnými trhmi. Kde a kedy ich nájdete?

25.11.2022

Zdroj: ms

Páčil sa vám článok?

ZOO pozýva všetkých návštevníkov na Zimný trh do ZOO Bratislava počas nasledujúcich dní - 26.11., 4.12. a 11.12.. Trh bude situovaný na námestíčku v spodnej časti zoo a časovo sa bude konať od 11:00 do 15:00 hod.

V ZOO si pre návštevníkov pripravili:
• vzdelávací ostrov o zvieratách v zime
• tvorivé dielničky zamerané na výrobu enrichmentu pre zvieratá
• sprevádzanú prechádzku zimnou zoo
• komentované kŕmenia zvierat
• stánok vianočných darčekov zo Zooshopu
• predaj krabičiek šťastia

Zdroj: ZOO Bratislava

"Radi by sme sa touto cestou poďakovali našim návštevníkom za priazeň a celoročnú podporu, ktorú si veľmi vážime. Partnerom tohto podujatia je BKIS. Návštevou zoologickej záhrady podporujete starostlivosť a ochranu vzácnych a ohrozených živočíchov a ich možný návrat do divokej prírody. Spoločnými silami tak prispievame k zachovaniu rozmanitosti druhov na Zemi," uviedla hovorkyňa ZOO Alexandra Ritterová.

Úspešná protidrogová akcia krajskej kriminálky. Dvaja páchatelia drogovej trestnej činnosti už doobchodovali

Policajti odboru kriminálnej polície v Bratislave vykonali dňa 23. 11. 2022 akciu s názvom KOLOSEUM počas, ktorej boli zadržané dve osoby. V rámci akcie vykonali za účasti policajtov z Bratislavy a Nitry na základe predchádzajúceho príkazu sudcu v obci Ivanka pri Dunaji tri domové prehliadky a dve prehliadky nebytových priestorov, pri ktorých sa našlo väčšie množstvo rastliny konope.

​(ivk)

Páčil sa vám článok?