FOTO: V Karlovej Vsi skončilo auto v koľajisku - električky do Dúbravky nepremávali

4.1.2021

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

V bratislavskej Karlovej Vsi skončilo auto v koľajisku na Karlovesko-dúbravskej električkovej radiále pri zastávke Borská. Pre nehodu nepremávali električky linky 4 a 9.

"Na Karloveskej, pri zastávke Borská sa stala dopravná nehoda osobného auta, ktoré po nehode zostalo na koľajovej trati. Električky prichádzajúce z Dúbravky sa otáčajú na konečnej Kútiky. Električky smerujúce z mesta do Karlovej Vsi sa otáčajú pri tuneli," informoval na svojom webe Dopravný podnik Bratislava. 

V úseku Chatam Sófer - Kútiky premávali náhradné autobusy X4.

"Dopravní policajti objasňujú kurióznu dopravnú nehodu, ku ktorej došlo dnes v poludňajších hodinách na Karloveskej ulici v Bratislave. Vodič idúci v smere do Karlovej Vsi z doposiaľ presne nezistených príčin narazil do stĺpov električkovej zastávky a nakoniec skončil s vozidlom v električkovom koľajisku. Pri dopravnej nehode sa nezranil nikto na zastávke. Vodič z miesta dopravnej nehody ušiel," informovali o nehode bratislavskí policajti. 

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Auto na koľajniciach.

V tejto súvislosti policajti žiadajú svedkov nehody, ktorí by vedeli poskytnúť informácie k jej priebehu, aby kontaktovali bezplatnú linku 158.


Zdroj: FB Karlovka

​Vodič svojím autom prerazil a zdemoloval niekoľko stĺpikov na zastávke MHD a z miesta nehody utiekol...

(tasr, bn)

Páčil sa vám článok?