Karlova Ves vyhlásila fotosúťaž okamihov súčasnej doby

13.11.2020

Zdroj: FB Karlova Ves

Páčil sa vám článok?

Zachytiť fotoaparátom okamihy súčasnej doby poznačenej predovšetkým pandémiou nového koronavírusu je cieľom fotografickej súťaže Umenie prežiť, ktorú vyhlásila bratislavská Karlova Ves. Fotografie je možné posielať do konca novembra. Vybrané fotografie sa zároveň stanú súčasťou výstavy Galéria na úrade.

"Súťažiť môžu fyzické osoby staršie ako 18 rokov, ktoré sú registrované na sociálnej sieti. Súťažiaci sa môžu prihlásiť iba s jednou fotografiou, ktorá musí byť zaslaná v súbore jpg. v maximálnom rozlíšení vhodnom pre tlač," približuje Adriána Majka, vedúca oddelenia kultúry karloveského miestneho úradu.

Účastníci súťaže môžu získať cenu diváka a traja z nich aj cenu poroty. Cenu diváka získa súťažiaci s fotografiou, ktorá bude mať 30. novembra o 20.00 h najväčší počet lajkov. Po zverejnení Ceny diváka zasadne porota zložená z profesionálnych fotografov. Porotou vybrané fotografie budú umiestnené v Galérii na úrade. Slávnostné odovzdávanie cien by sa malo uskutočniť na vernisáži 9. decembra. Ak to epidemiologická situácia neumožní, ceny odovzdajú organizátori do 11. decembra.

Fotografie je možné posielať na e-mailovú adresu umenieprezit@karlovaves.sk.

(TASR)

Páčil sa vám článok?