VIDEO: Hľadá sa človek z bieleho Volkswagenu, ktorý nie celkom dobre zvládol tento manéver...

2.9.2020

Zdroj: koláž abn

Páčil sa vám článok?

V deň 76. výročia SNP, teda 29. augusta 2020 došlo v Líščom údolí k nepríjemnej udalosti, keď sa biely Volkswagen snažil na ceste vyhnúť dvojici protiidúcich cyklistov, ale bokom auta zachytil zaparkované auto. Majiteľka poškodeného Renaultu i prostredníctvom sociálnej siete hľadá osobu, ktorá v nešťastnú sobotu sedela v spomínanom Volkswagene a možno ani nevie, akú škodu spôsobila...

"Prosím o pomoc. Dnes 29.8.2020 o 11.34 nejaký blázon na bielom asi Volkswagene Polo nabúral auto pred domom v Líščom údolí - Karlova Ves a ušiel. Prosím, kto videl dané auto, ideálne pozná jeho evidenčné číslo, aby ma kontaktoval," napísala na FB stránku HAKA pani Janka, kde zverejnila aj video zo spomínanej kolízie. 

Zo záberov je zrejmé, že na úzkej ceste sa vodič alebo vodička bieleho auta snaží vyhnúť dvojici cyklistov - pravdepodobne otcovi so synom, ale bokom auta sa šuchne o zaparkovaný strieborný Renault Laguna, pričom mu poškodí nielen lak na karosérii, ale aj odtrhne zadný blatník. 

Zdroj: FB HAKA

​Každý, kto by chcel k objasneniu tejto nepríjemnosti prispieť, môže kontaktovať prostredníctvom správy na FB profil majiteľku vozidla - jej príspevok nájde na stránke HAKA alebo zatelefonovať na číslo 0910 666 910, ktoré patrí členom tejto skupiny zameranej najmä na pomoc pri hľadaní odcudzených vozidiel.  

Zdroj: FB Janka D.

​Zatiaľ sa podarilo vypátrať len tento záznam z bezpečnostnej kamery, na ktorom je zachytené vozidlo, ktoré spôsobilo dosť vysokú škodu a z miesta zrážky odišlo.

(ars)

Páčil sa vám článok?