Ďalšie dopravné obmedzenie na Botanickej, ktoré zabolí

7.8.2020
0

Zdroj: Google Maps

Páčil sa vám článok?

Vodiči, ktorí smerujú z centra Bratislavy na Devín alebo sa chcú z Devína dostať cez Karloveskú do Dúbravky, majú od dnešného dňa situáciu skomplikovanú. Prejazd z Botanickej na Devínsku cestu je totiž uzatvorený.

Ako uvádza mesto na svojej stránke, obmedzenia na tomto úseku potrvajú až do 5. septembra. Teda pri ceste do Devína z centra musíte pokračovať po Karloveskej popred Lidl a otočiť sa do opačného smeru až pri nasledujúcej obrátke.

Taktiež z Devínskej cesty neprejdete priamo na Karloveskú, ale musíte pokračovať v smere do centra po Botanickej a do protismeru sa otočiť až neskôr, pričom obrátka pod Mostom Lafranconi je taktiež zrušená.

"V rámci prác na modernizácii Dúbravsko-karloveskej radiály bude od 7.8.2020 do 5.9.2020 uzatvorené priecestie električkovej trate z Botanickej na Devínsku cestu. Vozidlá prichádzajúce v smere z centra mesta sa v prvej etape do 20.8.2020 budú môcť dostať na Devínsku cestu otočením cez priecestie pred nadchodom Jurigovo námestie a následne pravým odbočením z Karloveskej na Devínsku cestu. Od 20.8.2020 do 5.9. sa autá budú môcť otočiť na úrovni odbočky na Molecovu, pri novej integrovanej zastávke. Od 5.9. Bude obnovené odbočenie na Devínsku cestu v smere z centra cez novozrekonštruované priecestie v pôvodnej polohe," priblížil detaily magistrát. 

Podľa našich informácií sa na mieste už tvoria kolóny

(ms)

Páčil sa vám článok?