Karloveský ples sa ponesie v štýle Art Deco

13.1.2020

Zdroj: MÚ Karlova Ves

Páčil sa vám článok?

Cimbal Brothers a ich utajený hosť, multižánrová kapela La3no Cubano či orientálne tanečnice z karloveského štúdia DezOriental. Aj to je súčasť programu 22. ročníka Karloveského plesu, ktorý sa uskutoční v sobotu 25. januára v Karloveskom centre kultúry.

Ples tradične otvorí Karloveské tanečné centrum. Hlavným účinkujúcim večera budú Cimbal Brothers, ktorí uplynulý víkend otvárali aj tzv. hlavný ples v Slovenskom národnom divadle. Vystúpi s nimi aj utajený hosť, ktorý pôsobí na domácej aj zahraničnej scéne. Cudzokrajnú atmosféru prinesie kapela La3no Cubano so svojou bubnovou a hudobnou šou.

„Opäť sme pripravili pre Karlovešťanov jeden z nezabudnuteľných zážitkov, na ktorý sa v dobrom spomína. Cestovný lístok, ktorý si zakúpia na Orient Express, ich prevedie cez veľmi temperamentný a štýlový večer, povedala vedúca Oddelenia kultúry v Karlovej Vsi Adriána Majka. Večer spríjemní aj obľúbený štýlový fotokútik. Pripravená bude bohatá tombola.

Ples bude moderovať divadelná herečka Lady Vivian. Dámam pomáha učiť sa milovať svoje telo bez ohľadu na konfekčnú veľkosť či drobné chyby krásy. O sprievodný program sa postarajú aj orientálne tanečnice z karloveského štúdia DezOriental. Ochutnávku temperamentných latinskoamerických tancov predvedie karloveská La Dansa School.

Slávnostnému menu bude dominovať flambovacia palacinková šou, ktorú si môžu plesoví hostia vyskúšať. „Tobias Anyani patrí medzi najlepších kulinárskych majstrov a je nositeľom prestížnych ocenení. Pripravoval jedlá pre samit Bush - Putin aj pre kráľovnú Alžbetu, ktorú obsluhoval. Bude nám cťou privítať ho na Karloveskom plese," doplnila Adriana Majka.

(ts,nc)

Páčil sa vám článok?