VIDEO: Cestári mali zaplátať dieru na ceste a takto to dopadlo...

9.7.2019
Hľadáme najväčší výtlk, na diery sa chystajú cestári - Vytlk1
Páčil sa vám článok?

Vyzerá to na poriadne odfláknutú robotu! Na sociálnej sieti sa pred niekoľkými dňami objavilo video, v ktorom sa Bratislavčan pristavil pri opravenej diere na ceste a nohou obutou len v šľapke ľahko zanechá v polomäkkom asfalte svoju stopu. Nie je ťažké si domyslieť, čo asi spôsobia pneumatiky áut, keď niekoľkokrát denne prejdú cez takto ledabolo zaplátaný výmoľ.

Pán Dominik Polakovič zverejnil spomínané video na svojom facebookovom profile na konci minulého týždňa, teda konkrétne 5. júla a môžete si ho pozrieť tu, aby ste mali predstavu o tom ako cesta v Líščom údolí po oprave jedného z výmoľov vyzerala: 

"Takto sa opravujú cesty v Bratislave? Konkrétne Líščie údolie, Karlovka. Čo vy na to?" pýta sa Bratislavčan v otázke nasmerovanej na mestskú časť Karlova Ves a primátora Bratislavy Matúša Valla. Predmetné video zdieľala aj oficiálna facebooková stránka spomínanej mestskej časti aj s nasledujúcim komentárom: "Viacerí z vás nás upozorňujú na problém nekvalitnej opravy vozoviek na rôznych miestach Karlovej Vsi. Ďakujeme za to, že pozorne vnímate svoje okolie. O tomto probléme vieme, neprebrali sme ani nezaplatili za takúto prácu. Bude sa to robiť znova a poriadne."

(ars)

Páčil sa vám článok?