Šokovaní psičkári: Niekto sa snaží ublížiť ich miláčikom

10.3.2019
0
Pripináčiky

Zdroj: Kristína B.

Páčil sa vám článok?

V bratislavskej Karlovej Vsi, konkrétne na Dlhých dieloch, sa miestni majitelia psov stretávajú so zákerným nepriateľstvom. A to dokonca priamo vo výbehu pre psov. Niekto sem dokonca zavesil hrozivé varovanie.

"Dnes ráno som pri venčení vyzbierala vo výbehu na Hany Meličkovej špendlíky, zjavne sa niekto posnažil, aby si tam pár psov napichlo labky. Je to smutné, no nie je to prvýkrát," posťažovala si ešte vo štvrtok na sociálnej sieti Kristína. "Dokopy som vyzbierala tri plné dlane," priblížila dnes Kristína pre banoviny.sk. 

V Karlovej Vsi, kde psičkári dlho bojovali za to, aby mali pre svojich miláčikov nejaký vyhradený výbeh, to však nie je prvýkrát. Teraz však niekto na bránku výbehu zavesil dokonca odkaz s vyhrážkou. "Keď tu Vaše psy budú štekať celé dni a ešte aj v noci, tak sa vám o ne postaráme. S pozdravom obyvatelia tohto  okolia," píše sa v ňom.

Vyhrážka umiestnená na psí výbeh:

Zdroj: Kristína B.

"Žiaľ, už sme tu okrem pripináčikov našli aj špekáčiky s klincami. Pred nejakým časom dokonca streľba zo vzduchovky na psov idúcich okolo. Viackrát bola podľa psičkárov z okolia kontaktovaná polícia . Po minulé roky boli tieto nepríjemnosti spájané s jedným z obyvateľov neďalekého domu. Jediné, čo viem, že pán je právnik a lezie mu na nervy, že psy vo výbehu štekajú. Ako mi mestská polícia povedala, majú v okolí kamery. Žiaľ, ani svedkovia, ani kamery z minulosti nepomohli," dodala Kristína.

Zranenie svojho psíka v tomto výbehu nám potvrdila ďalšia Bratislavčanka - Natália. "Mal z niečoho dorezanú labku, museli sme mu ju obviazať," vysvetlila.

(ms)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie