Dúbravku čakajú ďalšie dopravné obmedzenia pre výstavbu podchodu na Damborského

22.1.2020

Zdroj: FB MČ Dúbravka

Páčil sa vám článok?

Mestská časť Bratislava - Dúbravka svojich obyvateľov upozornila na ďalšie dopravné obmedzenia, ktoré ich čakajú v súvislosti s modernizáciou električkovej trate. Tento týždeň by mali pokračovať v budovaní podchodu na Damborského, takže motoristi a cestujúci v MHD musia počítať s istým zdržaním.

"Od stredy 22. januára do piatku 24. januára sa bude pracovať na podchode Damborského. Zhotoviteľ avizuje čiastočné dopravné obmedzenia v smere do Dúbravky v tomto termíne a to v čase od 9:00 do 15:30 hod." Tento oznam uverejnila MČ Dúbravka včera na svojom oficiálnom Facebooku, kde sa okamžite rozpútala diskusia medzi miestnymi obyvateľmi, ktorí sú dlhodobo nespokojní s tým ako sa počas rekonštrukcie električkovej radiály skomplikovala doprava. Každodenne sa tu ráno smerom do mesta i poobede smerom do Dúbravky vytvárajú mohutné kolóny.    

"Ako pri všetkej úcte...Ako keby sa stavala železnica do Žiliny. To prečo sa nedá už dorobiť a sprejazdniť aspoň cesta? Pre tých pár obrubníkov čo treba poosádzať a dorobiť trochu cesty? Veď toto je otrasné. Všetko sa vlečie ako v lete na saniach! Katastrofa...Iba sľuby, výhovorky, sľuby," napísal Ivan Kováčik a viacero prispievateľov s ním súhlasilo a rovnako sa zhodli v tom, že čiastočné obmedzenia trvajú akosi pridlho...

(ars) 

Páčil sa vám článok?