Vyhodil niekto v Devínskej Novej Vsi televízor z okna?

25.11.2020

Zdroj: koláž abn - FB DNV

Páčil sa vám článok?

Aj keď niektorí ľudia v stave rozrušenia, respektíve hnevu zvykli hovorievať, že telku vyhodia z okna, tak málokedy sa tak skutočne stalo. Jednak sú televízory drahé a na druhej strane asi nikto nebude riskovať, že by ohrozil ťažkým letiacim predmetom prípadných okoloidúcich. Obyvatelia jedného zo sídlisk v Devínskej Novej Vsi však vyhodený TV prístroj pod oknami bytovky našli...

"Ľuďom už je zaťažko odniesť starý spotrebič tam, kam patrí? Ako napríklad tento televízor vyhodený z okna s rozbitou obrazovkou. Mimochodom ide o tú istú bytovku, kde ľudia vyhadzujú z okna kosti a zvyšky jedál. Blahoželám susedia - ste úžasní," so značnou dávkou irónie skonštatovala pani Sasha, ktorá zverejnila svoj príspevok spoločne s fotografiami na sociálnej sieti v skupine určenej obyvateľom Devínskej Novej Vsi. 

"Nemôže to byť tak, že majiteľ len psychicky nezvládol tlačovku jedného nemenovaného dejateľa a v zúrivosti vyhodil televízor oknom?" snažil sa objasniť dôvody nevšedného nálezu pod oknami bytovky pán David. Niektorí diskutujúci pochybovali o tom, že by bol niekto naozaj schopný televízor vyhodiť z okna. "Možno ho sem odniekadiaľ dotiahli deti. Teda my sme sa tak kedysi na sídlisku hrávali, že sme všeličo rozoberali. Teda nemusel to dať pod balkóny priamo majiteľ toho televízora," uvažuje Matej. Našli sa samozrejme aj takí, čo celú situáciu zľahčovali, respektíve si z nej robili žarty. "To sa už manželia nemôžu ani poriadne pohádať? Hodíš po mužovi telku a hneď si na Facebooku," vtipkovala Mirka s Jurajom, ktorý televízor pohodený pod oknami pokladá za neklamné znamenie toho, že vyšla nová PS (Play Station).  

"Som zvedavá dokedy tam ten televízor bude a či nikomu nevadí, že sa tento barák a jeho okolie pomaly stáva akoby sa nachádzal niekde na Luníku IX. Teda začína to tam vyzerať podobne," dodala autorka statusu ako aj dokumentačných fotografií z ulice Pavla Horova.  

(ars)

Páčil sa vám článok?