Na ZŠ v Devínskej Novej Vsi sa objavil prípad nového koronavírusu - vyučovanie prerušili...

18.11.2020

Zdroj: Google Maps

Páčil sa vám článok?

Na Základnej škole (ZŠ) na Ulici Ivana Bukovčana v bratislavskej Devínskej Novej Vsi sa objavil prípad nového koronavírusu, vyučovanie na škole je tak na viac ako týždeň prerušené. Prerušenie vyučovania od stredy v oboch budovách nariadil Regionálny úrad verejného zdravotníctva (RÚVZ) Bratislava.

"V súvislosti s výskytom nového koronavírusu u zamestnanca tohto zariadenia a na zabránenie šírenia ochorenia COVID-19 je potrebné podrobiť sa karanténnych opatreniam: prerušenie výchovno-vzdelávacieho procesu v termíne do 26. novembra (vrátane)," uvádza sa v zápisnici o epidemiologickom vyšetrení RÚVZ Bratislava zo 17. novembra, ktorú zverejnila mestská časť na svojej webovej stránke. Jej súčasťou je aj poučenie pre žiakov a zamestnancov školy.

RÚVZ Bratislava v tejto súvislosti ďalej poznamenáva, že ak sa osoba podrobila izolácii v domácom prostredí bez vykonania RT-PCR testu, izolácia sa ukončuje 26. novembra bez vykonania testu, v prípade, že sa u osoby nevyskytli klinické príznaky v posledných troch dňoch.

(TASR)

Páčil sa vám článok?