Pri Železnej studničke vyrastú štyri bytové domy, stavať ich začnú o mesiac

7.5.2024
0

Zdroj: pristudnicke.sk

Páčil sa vám článok?

Rezidenčný projekt Pri studničke získal 23. apríla právoplatné stavebné povolenie. Projekt sa nachádza v blízkosti lesoparku Železná studnička oproti bývalej Vojenskej nemocnici.

Ako nás informovala PR manažérka projektu Lenka Bartova, v lokalite vyrastie spolu 88 bytov a apartmánov v štyroch bytových domoch. Pôjde o 1,5-izbové až 4-izbové byty a apartmány. V predpredaji sa doteraz predalo už 35 bytov. Podlahová plocha bytov sa pohybuje od 31,8 až do 113,3 m2. V projekte sa nachádza spolu 91 pivníc a 126 garážových státí. Nachádzajú sa tu tiež dva nebytové, obchodné priestory.

„Sme presvedčení, že projekt Pri studničke prinesie do Bratislavy skvelý typ bývania spájajúceho blízkosť mesta a prírody. Obrovskou pridanou hodnotou pre jej obyvateľov je práve lokalita, ktorá sa postupne mení na nové biznis centrum Bratislavy. Spomeňme len očakávanú výstavbu centra Eset Kampus alebo plánovanú rekonštrukciu a premenu areálu SAV na moderný kampus. A k tomu obľúbená Železná studnička, ktorú máte doslova za rohom,“ povedala Eva Voldřichová, projektová manažérka spoločnosti Studnička Development .

Výstavba projektu sa začne v júni 2024. Predpokladané ukončenie výstavby je plánované v apríli 2026.

(ms)

Páčil sa vám článok?