Vyberajte si pozitívne oblečenie, ktorým dáte najavo svoj názor

24.3.2023

Zdroj: Bangkok Click Studio / Shutterstock.com

Páčil sa vám článok?

Zvlášť vo veľkých mestách, hlavných mestách a multikultúrnych, sa stretávame s rôznorodými štýlmi obliekania či s najrôznejšími módnymi výstrelkami a novinkami. Je to prirodzené – čím viac ľudí, tým viac odlišností, a tým väčšia otvorenosť k niečomu novému. Dá sa na to však pozerať aj trochu inak. Oblečenie a jeho výber môžu byť našou individuálnou odpoveďou na to, čo sa deje okolo nás.

Ak chceme vyjadriť radosť zo života a pozitívnu energiu, je pravdepodobné, že siahneme skôr po svetlejšom a farebnejšom oblečení. Napríklad takom, aké ponúka španielsky výrobca Desigual.

Odpoveď na negativitu

Súčasná doba je žiaľ pretkaná negatívnou energiu, ktorú si ale nemusíme pripustiť do svojej hlavy ani k sebe domov. Všetko je totiž v našej hlave a v našom nastavení. A rovnako ako pred pár rokmi tzv. ´EMO´ ľudia preferovali vyslovene tmavé oblečenie a tmavé líčenie, tak optimisticky mysliaci ľudia môžu naopak preferovať farebnejšie a viac veselé oblečenie. Ako sme už spomenuli, typickým príkladom takýchto kusov oblečenia sú tie od španielskeho výrobcu Desigual, ktorý sa postupne etabloval aj na Slovensku. Bláznivé a farebné tričko či blúzka môžu byť práve tou vašou odpoveďou a určitým posolstvom svetu, že vy myslíte optimisticky, pozitívne a úsmev na tvári vám nik nepokazí.

Zaujímavý príbeh značky

Niečo o optimizme a pozitívnej energii môže naznačiť aj sortiment a príbeh značky Desigual. Už pri pohľade na jej sortiment na https://answear.sk/m/desigual, sami nájdete viaceré zaujímavé kúsky oblečenia, a to v zaujímavých vzoroch či farebných kombináciách. Produkty Desigual sú typické aj tzv. patchworkom, čiže zošívaním kusov látky rôznej farby tak, aby vytvorili zaujímavý geometrický tvar.

Čo sa týka samotného príbehu oblečenia, značku založil istý Thomas Meyer v roku 1984 v Katalánsku, v Barcelone. Mesto, ktoré je celosvetovo známe svojou architektúrou, je tak okrem chrámu Sagrada Familia či štadióna Nou Camp, preslávené aj cez značku Desigual. Táto značka sama hovorí, že dizajn jej výrobkov odráža pozitívny postoj k životu a odzrkadľuje pozitívne emócie. Zdá sa, že táto cesta je úspešná – španielsky výrobca pôsobí vo viac než 100 krajinách sveta a ročne predá cez 30 miliónov kusov tovaru.

Zdroj: Shutterstock

Pozitívne ladené oblečenie i topánky

Čo bude vašou konkrétnou odpoveďou a posolstvom svetu, je len na vás. V prípade sortimentu od Desigual sú v ponuke najrôznejšie kusy oblečenia, topánky, ako i rôzne doplnky vrátane bytového textilu.

Pokiaľ napríklad musíte chodiť do práce vyslovene v košeli a nohaviciach, môžete myslieť na pestrejšie voľnočasové oblečenie, či napríklad na veselšie a farebnejšie topánky. Vždy je to len a len na vás a vašej preferencii. Dôležité je, či chcete svetu ukázať, že v dobe častej negativity patríte medzi optimisticky a pozitívne zmýšľajúcich ľudí, čo napríklad jasne demonštrujete aj výberom svojho oblečenia.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

Sponzorovaný obsah
Páčil sa vám článok?