Získajte bezpečný operačný systém Windows za super cenu

26.9.2022

Zdroj: godeal24.com

Páčil sa vám článok?

Godeal24 super ponuka: MS Office od 11,99 € a OS Windows od 6,14 €!

Keď vlastníte nový počítač, prvou voľbou je získanie bezpečného, ​​originálneho operačného systému Windows. V súčasnosti je stabilita a kompatibilita Windows 10 najlepšia a momentálne má najväčší počet používateľov. Ako najnovšiu verziu systému Windows 11 Pro ho však spoločnosť Microsoft neustále aktualizuje a opravuje a bezpečnosť je tiež najvyššia.

Ak potrebujete aktualizovať svoj počítač, ale váš rozpočet je obmedzený, nepremeškajte špeciálny výpredaj na Godeal24! V obchode Microsoft Store stojí Windows 10 Pro 207 €. V Godeal24 stojí Windows 10 Pro len 7,42 €. Ak si kúpite viacklávesovú kombináciu, Windows 10 Pro je len 6,14 €/PC! Najnovšia licencia Office 2021 Pro na oficiálnej webovej stránke Microsoftu stojí 455 € a v Godeal24 je teraz Office 2021 Pro k dispozícii len za 24,99 €! Godeal24 ponúka aj kombináciu rôznych ponúk, kúpte viac a ušetrite viac! Môžete si kúpiť 5 ks kombo, ktoré je cenovo najefektívnejšie, už od 13,19 €/PC! Multiklávesy Office 2019 sú tiež len 11,99 €/PC!

Najpopulárnejšie momentálne dostupné operačné systémy a kancelársky softvér, všetko teraz za špeciálne ceny! Nevyžaduje sa žiadny praktický zľavový kód, stačí kliknúť na odkazy nižšie a priamo nakupovať.

Windows a Office: Špeciálna ponuka v limitovanom čase!

Godeal24 je online obchod, ktorý predáva počítačové operačné systémy, kancelársky softvér a kľúče k hernému softvéru na celosvetovom trhu. V záujme zvýšenia používateľského komfortu je nákupný proces v Godeal24 jednoduchý a ľahko ovládateľný a aktivačný kód softvéru a podrobné pokyny na inštaláciu budú zákazníkovi včas zaslané na e-mailovú adresu po pokladni. A v procese inštalácie a používania môžu používatelia v prípade akýchkoľvek otázok kedykoľvek kontaktovať profesionálny tím zákazníckeho servisu spoločnosti Godeal24 a zostať online 24 hodín denne, 7 dní v týždni.

Vďaka svojim vysokokvalitným produktom a profesionálnym službám získal Godeal24 hodnotenie 4,9 a hodnotenie spokojnosti 98 % na TrustPilot (nezávislá platforma pre používateľov na hodnotenie kvality služieb a produktov), ​​čo je potvrdením a uznaním Godeal24 používateľom!

Profesionálna technická podpora 24/7 a doživotný popredajný servis.
Kontaktujte Godeal24: service@godeal24.com

​​_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah 

Páčil sa vám článok?