Milujete Bratislavu? Team Bratislava organizuje festival pre mladých, chcú im otvoriť dvere ku komunálnej politike

11.5.2022
Team Bratislava

Zdroj: nc

Páčil sa vám článok?

Mestská strana Team Bratislava organizuje štvordňový mestský festival Camp Bratislava, ktorý je určený pre novú generáciu Bratislavčanov. Oznámil to primátor hlavného mesta Matúš Vallo, ktorý vedie aj prípravný výbor strany. Cieľom podujatia je posilniť vzťah mladých ľudí k mestu, motivovať ich k angažovanosti a otvoriť im dvere ku komunálnej politike.

“Keď sme ohlasovali založenie mestskej strany Team Bratislava, hovorili sme o tom, že chceme do komunálnej politiky prilákať viac šikovných ľudí, aby sme boli ešte silnejší a lepší. Myslíme m aj novú generáciu Bratislavy, mladých talentovaných a aktívnych Bratislavčanov a Bratislavčanky, ktorým záleží na budúcnosti šho mesta. Práve pre nich organizujeme v júni štvordňový festival, ktorý sme nazvali Camp Bratislava,” povedal primátor Bratislavy a predseda prípravného výboru mestskej strany Team Bratislava Matúš Vallo. Camp Bratislava má za cieľ vzbudiť záujem šikovných mladých ľudí o komunálnu politiku. Chcú ich objaviť, vzdelávať a motivovať čšej angažovanosti pre svoje mesto a spoločne pretaviť sen o lepšej Bratislave na skutočnosť.

Manažér terénnej kampane a organizátor Campu Bratislava Jerguš Ridzoň uviedol, že Camp Bratislava sa bude konať v termíne od štvrtka 16. júna do nedele 19. júna 2022 na rôznych lokalitách hlavného mesta. “Počas štyroch dní zoznámime
účastníkov a účastníčky s m, ako funguje mesto a pripravíme pre nich sériu tréningov a vzdelávacích aktivít. Program posilnia kvalitní hostia zo Slovenska aj zo zahraničia. Účastníci sa môžu tešiť na vzdelávacie workshopy, prednášky či diskusie, ale aj na dobrovoľnícke, kultúrne a teambuildingové aktivity,” priblížil 
Ridzoň. Dodal, že prihlásiť sa že každý mladý Bratislavčan alebo Bratislavčanka s láskou k svojmu mestu a chuťou angažovať sa. Ak máte záujem, prihlasovať sa žete TU . Počet účastníkov je z kapacitných dôvodov limitovaný na 50 ľudí. "Výber urobíme na základe prihlášok,” uzavrel Ridzoň.

(ts,nc)

Páčil sa vám článok?