Dobré správy! Dnes otvorili Plaváreň Pasienky, ako sú na tom ostatné plavárne?

21.1.2022
Bazén Plaváreň Pasienky dráhy

Zdroj: nc

Páčil sa vám článok?

Plavci sa môžu tešiť. Plávanie pre verejnosť na Plavárni Pasienky sa opäť obnovilo dnes ráno. Informoval o tom STaRZ na svojom webe. V akom režime si tam zaplávate a ako sú na tom ostatné plavárne?

Plaváreň je otvorená na základe pravidiel vyhlášky RÚVZ v režime OP-očkovaný a prekonaný. "Plávanie pre verejnosť na Plavárni Pasienky sa spúšťa v piatok 21.01.2022 od 06:00 hod," spresnil STaRZ na svojom webe. Na vstup vám teda stačia dve dávky vakcíny alebo prekonanie ochorenia covid nie staršie ako 180 dní. Čo sa týka kapacity, v 50m bazéne môže byť 13 osôb v jednej dráhe, v 25m bazéne 15 osôb na dráhu. StarZ tiež informuje, že sauna Neptún, ktorú nájdete v objekte plavárne, je aktuálne v rekonštrukcii.

Otvorené pre verejnosť má už od 19.1 aj Plaváreň Iuventa na Karloveskej, ktorá to uvádza na svojom webe, otvorená je takisto v režime OP, sauna je v režime OP+. Aktuálny rozvrh hodín pre túto plaváreň si pozrite na linku TU.

Na Petržalskej plavárni si ešte nezaplávate. Petržalská plaváreň na svojom webe 14.1. informovala, že pripravujú technológie na spustenie prevádzky a o presnom dátume a podmienkach vstupu budú včas verejnosť informovať. V pondelok 24. 1. opäť otvoria aj Plaváreň Majerníkova v ZŠ Alexandra Dubčeka v Karlovej Vsi v režime OP. Prevádzkovateľ plavárne o tom informoval na sociálnej sieti s tým, že cvičenia Aquafitness a FloatFit sú zatiaľ zastavené. Avizujú, že aktuálny rozvrh platný od pondelka zverejnia čoskoro.

Z plavárne na Mokrohájskej nás informovali, že je otvorená zatiaľ len pre športové kluby.  Verejnosť si nezapláva ani v Rači v bazéne na Pántoch. "V tomto školskom roku pravdepodobne nie je plánované otvorenie plavárne pre verejnosť, epidemická situácia je zlá" spresnil pre banoviny.sk Michal Gonda zo SOŠ hotelových služieb a obchodu na Pántoch v Rači s tým, že plaváreň je aktuálne otvorená len pre športové plavecké kluby.

(nc)

Páčil sa vám článok?