Razia u Zuzany Plačkovej: Zadržali ju pre drogovú trestnú činnosť

27.9.2021
Zuzana Plačková

Zdroj: Instagram

Páčil sa vám článok?

Kráľovnú slovenského Instagramu Zuzanu Plačkovú dnes v skorých ranných hodinách zadržali pre drogovú činnosť v jej dome v Miloslavove spolu s manželom Reném. Na mieste podľa našich informácií v tejto chvíli zasahuje polícia.

Ako prvý o tom informoval o tom portál noviny televízie Joj. Kukláči dnes zasahujú na viacerých miestach Slovenska od skorých ranných hodín. Manželia majú byť údajne súčasťou zločineckej skupiny, ktorá dlhodobo obchoduje s drogami. Plačkovú na Instagrame sleduje viac ako 750-tisíc ľudí. Podľa našich informácií krátko pred obedom Plačková odchádzala z miestnej policajnej stanice v Miloslavove v sprievode kukláčov.

Zdroj: Instagram Kristíny Kovešovej

Zuzanu Plačkovú (v klobúku) a jej manžela Reného Strausza odvážajú policajti spred ich domu v Miloslavove. 

Zdroj: nc

​Dom Zuzany Plačkovej v Miloslavove

Zdroj: nc

Krátko pred obedom Plačková odchádzala z tejto miestnej policajnej stanice

Podľa správy TASR príslušníci Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) zasahujú od skorých ranných hodín na viacerých miestach v Bratislavskom, Trnavskom a Trenčianskom kraji. O protidrogovej razii informuje polícia na sociálnej sieti.  "Počas akcie policajti zadržali 15 osôb, vykonali viacero domových prehliadok aj prehliadok nebytových priestorov," uviedla polícia. Podrobnejšie informácie bude môcť poskytnúť až po vykonaní potrebných procesných úkonov.

(nc)

Páčil sa vám článok?