Vražda na Gagarinovej: V jednom z bytov dnes ráno muž zaškrtil 37-ročnú ženu

26.2.2020
0
policajná páska

Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Prípad násila s tragickým koncom, ku ktorému došlo dnes ráno na Gagarinovej ulici v Ružinove, vyšetrujú bratislavskí policajti. O život prišla 37-ročná žena.

"V čase o 8.30 h sme prijali na linke 158 oznámenie o tom, že muž mal zaškrtiť v jednom z bytov na Gagarinovej ulici ženu a následne sa podľa prvotných informácií pokúsiť o samovraždu. Oznámenie hliadka Policajného zboru okamžite preverila a jeho hodnovernosť potvrdila. Telo ženy sa nachádzalo v byte a zároveň sa v ňom nachádzal muž s rezným poranením zápästia. Služba RZP muža stabilizovala. Policajti na mieste stotožnili mŕtvu ženu, ide o 37-ročnú ženu z Bratislavy," informovala nás bratislavská policajná hovorkyňa Veronika Martiniaková.

"V súčasnosti polícia vykonáva všetky potrebné neodkladné a neopakovateľné úkony. Akonáhle to procesná situácia umožní, budeme verejnosť o prípade informovať," dodala.

Správu budeme aktualizovať.

Ženy majú strach pri cestovaní do Dúbravky – v prostriedkoch MHD sa stali terčom nepríjemných útokov

Určite si veľmi dobre spomínate na prípad z minulého roku, keď došlo v autobuse č.83 smerom do Dúbravky k brutálnemu napadnutiu manželského páru skupinou agresívnych mladíkov. Polícii sa ich napokon podarilo vypátrať a skončili pred súdom. Zdá sa však, že bezpečnostná situácia v MHD sa veľmi nezlepšila – svedčia o tom negatívne zážitky cestujúcich, s ktorými sa podelili tri rôzne ženy na sociálnej sieti.

(ms)

Páčil sa vám článok?