Originálne spôsoby, ako prekvapiť a neuraziť

21.2.2020

Zdroj: Shutterstock

Páčil sa vám článok?

(pr) Príležitostí na prejavenie náklonnosti k danej osobe máte za celý svoj život naozaj dosť. Nie je ale dobré sa spoliehať iba na čas, pretože práve ten sa môže s nami nepekne zahrávať. Preto využite svoju príležitosť a nielen na sviatok sv. Valentína povedzte svojej polovičke, ako veľmi ju ľúbite.

Život nám uteká pomedzi prsty ako jemný piesok, preto je dobré si užiť, ideálne v blízkosti alebo spoločnosti milého/milej, každú jednu sekundu. O pár dní na to možno nebudete mať príležitosť, preto zúročte možnosti, ktoré vám svet ponúka a tešte sa z jeho krásy s tým, koho máte najradšej. My vám to súčasnou ponukou niektorých alternatív ešte viac spríjemníme.

Usporiadajte oslavu

Ešte predtým si ale na ňu nájdite vhodné priestory a miesto. Správna atmosféra a pohoda závisí práve od nich, takže si dajte na výbere naozaj záležať. Myslite pritom na veľkosť, dostupnosť a možnosti, ktoré vám okolie ponúka.

Hotel Galileo je na nezabudnuteľné oslavy v Žiline ako stvorený. Okrem reprezentatívnych priestorov s obrovskou kapacitou miest, tu môžete využiť aj služby reštaurácie a moderného a pohodlného ubytovania.

Nezabudnite na kvety

Kvety slúžia ako symbol komunikácie od nepamäti. Ich prostredníctvom sa dajú dotyčnej osobe povedať aj slová, ktoré by ste len tak ľahko nevyslovili. Dbajte však pri ich výbere a darovaní na etiketu, farbu, vôňu, veľkosť a druh. Nezabudnite ani na vek osoby a príležitosť, pri ktorej chcete kvet darovať.

Aby ste si prácu uľahčili a získali čas, môžete na tieto účely využiť rýchle doručenie kvetov, ktoré vaše prekvapenie ešte viac umocní.

Skúste nájsť vhodný šperk

Podobne ako kvety, aj vzácne kovy môžu symbolizovať mieru vašej náklonnosti k danej osobe. Väčšinou však ide už o väčšiu investíciu a viac menej osobnejší dar, ktorý je treba správne a s ohľadom na obdarovanú osobu vybrať. Aj tu je výhodou, že originálne šperky môžete nájsť aj na internete. Myslite na ich správnu veľkosť a typ kovu doplnený o vzácny drahokam.

Šperkom, podobne ako kvetmi a vhodne zvoleným miestom na organizovanie oslavy určite nič nepokazíte. A pokiaľ budete vyberať na základe našich odporúčaní, platí to dvojnásobne.

Páčil sa vám článok?