Valentínska Láska je krásna vo VIVO! Bratislava

13.2.2020

Zdroj: VIVO!

Páčil sa vám článok?

(pr) Oslávte sviatok lásky spolu s vašimi blízkymi, partnermi alebo priateľmi v komunitnom nákupnom centre VIVO! Bratislava. V hlavnej rotunde na všetkých návštevníkov čaká zábavný program plný lásky, krásy a zábavy.

14. februára o druhej poobede vo VIVO! Bratislava odštartuje bohatý valentínsky program. Návštevníkov ním bude sprevádzať známy moderátor a DJ Štefan Šprocha. Predstaví sa aj blogerka Lenka Madlenová zo Stylemon Fashion Blog, ktorá má pre všetkých pripravené exkluzívne valentínske tipy a triky.

Návštevníci sa môžu tešiť aj na viaceré sprievodné aktivity. Pre dámy je pripravené líčenie zadarmo od skúsených vizážistiek. Takisto je pre zaľúbené páry prichystaný aj valentínsky fotokútik, v ktorom si budú môcť spraviť fotku, ktorá im navždy bude pripomínať tento krásny deň. V neposlednom rade sa návštevníci môžu tešiť aj na súťaže, v ktorých sa budú dať vyhrať hodnotné darčeky alebo nové darčekové karty VIVO! Bratislava.

Darčekové karty VIVO! Bratislava boli uvedené do obehu koncom januára tohto roku. Dá sa nimi platiť na každom platobnom termináli vo všetkých prevádzkach VIVO! Bratislava okrem pobočiek bánk, poisťovní, kasína a stávkových kancelárií. Sú výborným darčekom pre každú príležitosť, od narodenín cez rôzne sviatky až po Valentín.

„Tešíme sa na všetkých ľudí, ktorí prídu osláviť Valentína do VIVO! Bratislava. Veríme, že si bohatý program užijú a že aj v našich obchodoch nájdu tie správne romantické dary pre svojich partnerov,“ uzatvára pozvanie Adrian Bódis, Country Manager Slovak Republic spoločnosti Immofinanz, ktorá je majiteľom VIVO! Bratislava.

Páčil sa vám článok?