MBA: Master of Business Administration, vzdelávanie pre moderného manažéra

16.7.2018

Zdroj: ESBM

Páčil sa vám článok?

(pr) Moderná doba, online služby, neustály rozvoj trendov a technológií. Dnešná doba si vyžaduje byť neustále v obraze a priebežne si dopĺňať informácie, vedomosti a vzdelávať sa, obzvlášť, keď máte vlastné podnikanie a váš zárobok závisí od vašej šikovnosti, nápadu, motivácie vašich zamestnancov a odlišnosti od konkurencie.

Aby vám nič podstatné neuniklo a mali ste prehľad, musíte si informácie priebežne dopĺňať. Iste, existuje množstvo článkov, poradní, informačných centier, ale všetko to chce čas, množstvu informácií nemusíte správne porozumieť, čo sa môže negatívne odzrkadliť na vašom podnikaní. Moderný podnikateľ sa vzdeláva moderne. Chcete byť moderný aj vy? Prihláste sa na štúdium Master of Business Administration (MBA) v European School of Business and Management.

Štúdium MBA na ESBM je navrhnuté pre tých najnáročnejších a zaručene naplní vaše predstavy o postgraduálnom štúdiu. Myšlienkou poskytovania MBA štúdia pre podnikateľov je, že aj pri vlastnom podnikaní sa treba vzdelávať. Preto sú programy MBA navrhnuté tak, aby obsahovali všetky témy s ktorými sa bežný podnikateľ stretáva. Oblasti ako  právo, účtovníctvo, marketing, obchod, komunikácia, motivácia a množstvo iného je postupne preberané v dvoch semestroch, počas ktorých si študent prejde rôznymi cvičeniami, prezentáciami a simuláciami, ktoré mu pomôžu rozvíjať zručnosti vo všetkých smeroch. Podstatná časť štúdia prebieha moderne, prostredníctvom e-learningu, online nástroju vďaka ktorému môže študent študovať odkiaľkoľvek a kedykoľvek, pretože má všetky dokumenty vo svojom konte. Výhodou je, že môže prostredníctvom e-learningu taktiež komunikovať s lektormi a spolužiakmi, čo je ďalšia nesporná výhoda. Lektori, ktorí pôsobia na ESBM sú dlhoroční riaditelia, podnikatelia, a odborníci v rôznych oblastiach, preto ak budete mať otázku nielen počas štúdia, ale aj mimo neho, napríklad z oblasti vášho podniku a jeho riadenia, vždy s vami všetko ochotne prediskutujú. Spolužiaci sú taktiež podnikatelia, riaditelia, manažéri, preto okrem kontaktov, nových pohľadov získate aj nové skúsenosti, poznatky a rozšírite si svoje obzory a vedomosti.

Zdroj: ESBM

Štúdium MBA je zamerané výhradne na prax a rozšírenie skúseností, ktoré so sebou prináša nové kontakty, skúsenosti, know-how odborníkov ako aj vašich kolegov.

Pokiaľ chcete aby vaše podnikanie bolo bezproblémové a úspešné, určite neváhajte a prihláste sa na štúdium MBA na European School of Business and Management. Všetky informácie o výhodách štúdia a množstvo pozitívnych skúseností našich úspešných absolventov nájdete na stránkach našej školy.

Páčil sa vám článok?